Fitjournaal: Sporten tijden je zwangerschap & chiapudding

Voorbereiden op een ½ marathon waarbij je tot max. 10 km traint, dat klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet? Sofie haar chiapudding moet je echt eens proberen en Ellen is zwanger (Yay!) en ze vertelt je hoe zij sport tijdens haar zwangerschap. This and more in het Fitjournaal van deze week. Enjoy!

In het Fitjournaal van deze week: wat is sportrusten, recept plaattaart met geitenkaas & bieten en nog veel meer!

Fitjournaal # week 39

De bloggers van Followfitgirls hebben afgelopen week weer heel veel leuke artikelen op Followfitgirls gepost:

Plaattaart met geitenkaas & bieten

fitjournaal plaattaart bietenDeze plaattaart met geitenkaas en bieten heeft Marlou haar hart echt gestolen. De combinatie van zoet en zout is echt verrukkelijk en het is ook nog eens super easy te makend. Bak je mee?

Sportrusten, wat is dat?

fitjournaal sportrustenAna traint voor de halve marathon (= 21 km) volgens de trainingsfilosofie ‘sportrusten’ waarbij je maximaal tot 10 km traint. Echt waar! Zo klinkt het doel van een halve marathon uitlopen opeens veel dichter bij, toch?

Food diary van een vega(n) fitgirl

fitjournaal eetdagboekYay het is weer tijd voor een food diary! Deze keer gaat Ana met de billen bloot en deelt haar vegan(n) food en fit diary met je.

Sporten tijdens je zwangerschap

fitjournaal zwangerschapEllen is zwanger en als alles goed gaat mogen we rond 25 maart 2018 onze eerste ‘bloggers baby’ verwelkomen. Yay! Toen ze net ontdekte dat ze zwanger was, wist ze zeker dat ze gewoon wilde blijven sporten tijdens haar zwangerschap. Maar de realiteit bleek toch net iets anders…

Chiapudding met bramencoulis

fitjournaal chiapuddingDeze chiapudding met bramencoulis moet je volgens Sofie echt eens proberen! Heel simpel, lekker maar ook ontzettend voedzaam. Chiazaad bevat maar liefst 20 gram eiwit per 100 gram en is daarom een goed alternatief voor zuivel/vlees binnen een plantaardig dieet.

Tot volgende week!

Heb je geen zin om te koken, maar wel om je handen uit de mouwen te steken? DIY Sieraden rek van koper maken. Ik ga hem dit weekend maken, jij ook?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
biker boots outfits
7 X Outfit inspiratie met biker boots

Ik heb nieuwe biker boots! En daarnaast heb ik afgelopen tijd ook weer een aantal nieuwe kledingstukken gekocht om mijn...

Sluiten