Fitjournaal: healthy Netflix snacks & TRX workout

Hoe verleidelijk is het om met dit herfstachtige weer het hele weekend binnen te zitten en knus op de bank een Netflix-marahton te houden? Maar weet je, als je je eerst lekker in het zweet werkt, zit je bank extra relaxed op de bank en heb je die nomnom snacks dubbel en dwars verdiend. What to do and to eat? Je leest het allemaal in het Fitjournaal van deze week!

In het Fitjournaal van deze week: Anna’s Dam tot Damloop raceverslag, sporten met je hond, heerlijke gerookte tomatensoep & nog veel meer!

Fitjournaal # week 40

Raceverslag Dam tot Damloop

fitjournaal damloopDe Dam tot Damloop is hét hardloopevenement van het jaar waar zo’n 50.000 hardlopers aan meedoen en het is met 150.000 toeschouwers ook het meest gezellige evenement die je kunt meemaken! Anna deed mee en in haar raceverslag vertelt ze je alles over dit fantastische evenement.

Gerookte tomatensoep

fitjournaal tomatensoepHoud je ook zo van rooksmaak? Dan komt dat helemaal goed met deze gerookte tomatensoep van Ana. En het leuke is, voor deze easy peasy verrukkelijke soep heb je maar heel weinig ingrediënten voor nodig.

5 tips: Sporten met je hond

fitjournaal sporten met je hondSporten met je hond, echt ideaal! Een trouwer sportmaatje dan een hond is er volgens mij niet. Dus heb je een hond (of leen er eentje), wil je lekker sporten én zoek je een trouwe sportbuddy? Ga sporten met je hond!

Healthy Netflix snacks

fitjournaal netflix healthy snacksKunnen jullie ook zo uitkijken naar een welverdiend avondje helemaal niets? Alleen, met je lief of een vriendin; een avondje bankhangen en lekker Netflixen. De nodige hapjes mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken, toch? Dus vandaar: healthy Netflix snacks.

TRX workout

fitjournaal trx workoutHeb je wel eens met een TRX getraind? Met de TRX kun je ontelbaar veel kanten op, zo ontwikkel je kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit. What to do? Laura deelt haar 5 favoriete oefening met een TRX.

 

Tot volgende week!

Heb je de vtwonen & design beurs gemist? No worries: dit zijn de woontrends voor 2018!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
regenjassen
Regenjassen: 8 x hip in de regen

Yay regen! Nee grapje, regen vind ik alles behalve Yay. Vooral omdat regen garant staat voor een bad hair day...

Sluiten