Fitjournaal: #Happydeherfstdoor challenge

Heb je last van een herfstdip en kruip je liever op de bank met een warm kleedje dan dat je healthy en lekker actief in de weer bent? Niet nodig! In het fitjournaal van deze week staat onder andere de #happydeherfstdoor challenge, een super leuke challenge om jou happy de herfst door helpen. Doe je mee?

In het Fitjournaal van deze week: smoothie recepten, afvaltips die echt werken, bovenlichaam workout, #happydeherfstdoor challenge en meer!

Fitjournaal # week 41

Deze blogs hebben de sporty girls afgelopen week op Followfitgirls.com gepost:

2 stuks fruit per dag

fitjournaal fruit2 stuks fruit per dag is voor Rosa een hele uitdaging, voor jou ook? Rosa heeft een super handige tip zodat je zonder moeite aan 2 stuks fruit per dag komt! En blenden mag…

#HAPPYDEHERFSTDOOR Challenge

fitjournaal happydeherfstdoor challengeEén op de drie mensen heeft last van een herfstdip. Best logisch omdat het steeds eerder donker wordt, het regent best vaak en dan nodigen je bank en de tv meer uit dan om lekker te gaan sporten. NIET NODIG! Wij helpen jou de herfst door met de #HAPPYDEHERFSTDOOR Challenge! Doe je mee?

Eet-en sportdagboek van Anne

fitjournaal eetdagboekDe blogsters van Followfitgirls posten regelmatig een sport- en eetdagboek. Voor de verandering hebben we Anne uitgenodigd om als gastblogster haar eet-en sportdagboek met je te delen. Lees je mee?

Trainingsschema voor een strak bovenlichaam

fitjournaal trainingsschema bovenlichaam
Wil jij een strak bovenlichaam? Krachttraining kan daar heel goed bij helpen. Manon deelt haar nieuwe trainingsschema voor een strak bovenlichaam met je. En een groot voordeel, binnen een uurtje ben je weer klaar met dit trainingsschema voor een strak bovenlichaam.

8 sportieve uitdagingen van Lianne

fitjournaal bucket listEen bucket list is hip, hot & happening! Marlou heeft net de 4 mijl van Groningen van haar bucket list afgestreept en toen dacht ik opeens: ik maak een bucket list met sportieve uitdagingen die ik heel graag nog eens wil meemaken. Kijk je mee?

Tips om echt af te vallen

fitjournaal afvaltipsEr zijn talloze fabeltjes over afvallen en mensen worden geadviseerd om de gekste dingen te doen. Maar zijn deze dingen ook wetenschappelijk bewezen dat ze echt helpen om gewicht te verliezen? Vaak niet. Daarom zet Marlou een aantal tips om echt af te vallen voor je op een rijtje die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Tot volgende week!

Heb jij de droomman al gevonden? Marlou heeft het geluk dat ze ‘hem’ al bijna 13 jaar geleden vond. Ze deelt haar ‘vind je droomman’-tips en vertelt hoe en waar ze haar droomman Jurre ontmoette.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
droomman vinden
Hoe ik mijn droomman heb gevonden + tips voor jou!

Je droomman vinden, dat is niet voor iedereen zo makkelijk. Ik heb het geluk dat ik mijn droomman al bijna...

Sluiten