Fitjournaal: 2 x 7 minuten workout & couscoussalade

Een frisse couscoussalade met granaatappel en een super effectieve workout waarbij je in 7 minuten al klaar bent; ik zeg Yay ik heb er zin! Jij ook? Dan heb je geluk want dit en nog veel meer andere healthy inspiratie vind je in deze editie van het fitjournaal. Enjoy!

In het Fitjournaal van deze week: marathon raceverslag van Anna, personal update van Lianne, couscoussalade van Marlou en nog veel meer!

Fitjournaal # week 42

Dit waren afgelopen week de meest gelezen blogs op Followfitgirls.com:

Anna’s raceverslag van de halve marathon

fitjournaal marathonAfgelopen zondag liep Anna voor de derde keer de halve marathon van Amsterdam. Ze had super goed getraind en het was ook nog eens stralend weer. Hoe haar race verliep? Dat vertelt ze je uitgebreid in haar raceverslag.

7 minuten workout: buik, billen & benen

fitjournaal workoutDeze workout duurt maar 7 minuten en je hebt alleen een matje en een springtouw nodig. Geen springtouw bij de hand? No worries! In plaats van deze oefening kun je ook knieheffen of joggen op je plek. Doe je mee?

Van slechte naar goede gewoontes

fitjournaal gewoontesNo worries, iedereen heeft slechte gewoonte. Slechte gewoontes zijn heel menselijk en ook niets om je voor te schamen. EN je slechte gewoontes zijn heel geschikt om om te toveren tot goede gewoontes. Let maar op!

Personal update van Lianne

fitjournaal personal updateAl een paar weken loopt Lianne te tubben wat ze over haar over haar herstelproces van anorexia wil vertellen. Nu is ze er best open over, maar omdat de media fitgirls vaak koppelt aan een eetstoornis vindt ze het best moeilijk. But here it is: een perosnal update van Lianne.

7 Minuten buik & benen workout

Deze super effectieve buik en benen workout is onderdeel van de #Happydeherfstdoor challenge. Doe jij al mee? Echt een aanrader! Heb je de ‘workout-smaak’ te pakken, abonneer je op Marlou haar YouTube-kanaal voor meer video’s!

Couscoussalade met granaatappel & worst

fitjournaal couscoussaladeNu de tuinverbouwing achter de rug is heeft Marlou eindelijk weer tijd om lekker te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Zo ook deze heerlijke couscoussalade met granaatappel en worst. Nomnomnom!

Tot volgende week!

Heb je je hele levensstijl omgegooid en toch val je maar niet af? Lees dan zeker even deze blog: Waarom val ik niet af?

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
relatie
6 X Dit moet je nooit tolereren in een relatie

Er zijn veel dingen die je nooit moet tolereren in een relatie maar sommige dingen zijn zoveel makkelijker gezegd dan...

Sluiten