Fitjournaal: super easy pompoensoep & gezonde kookboeken

Duurt het weekend voor jou ook altijd te kort? Pakt het eens compleet anders aan en maak het een slow & healthy weekend! Gezond (en lekker) eten, lekker bewegen en neem alle tijd om heerlijk te relaxen. How to do? Dat lees je in dit Fitjournaal met de inspirerende blogs van het enthousiaste Followfitgirls-team!

In het Fitjournaal van deze week: maak kennis met fitgirl Evi, recept voor pompoensoep, ontdek of je misschien een vitaminetekort hebt en nog veel meer.

Fitjournaal # week 45

Afgelopen week waren dit de meest gelezen blogs op Followfitgirls.com:

Maak kennis met fitgirl Evi

firjournaal eviMeet fitgirl Evi: de nieuwste aanwinst van het FollowFitgirls-team. Ben je nieuwsgierig naar deze enthousiaste en sportieve moeder? Evi stelt zich aan je voor.

Heb jij een vitaminetekort?

fitjournaal vitaminetekortHeb je last van een droge huid, voel je je vaak futloos of heb je meer van dit soort ‘vage’ klachten? Dan kan het zijn dat je een tekort aan bepaalde vitaminen hebt. Welke symptomen er horen bij welk vitaminetekort? Lianne maakte een handige overzicht per vitamine.

8 x gezonde kookboeken

fitjournaal gezonde kookboekenHet team van Followfitgirls is niet alleen super sportief, ze zijn ook dol op koken en lekker eten. Met welke kookboeken ze het liefst in de keuken staan? Dit zijn de favoriete gezonde kookboeken van het Followfitgirls-team.

Hoeveel calorieën krijg je binnen tijdens een avondje stappen?

fitjournaal stappenEva is elke week wel één of meerdere keren in de stad te vinden of ze brengt gezellig een avondje thuis met vrienden door waar ook de nodige alcoholische drankjes worden genuttigd. Maar hoeveel calorieën krijg je binnen tijdens een avondje stappen?

Recept: Pompoensoep met zoetaardappel

fitjournaal pompoensoepWat Sofie en haar vriend het liefst in de herfst en winter eten? Soep! Pompoensoep staat met stip op nummer 1 omdat het ontzettend lekker, mega gezond en super easy to make is!

Winactie Upstaa

fitjournaal upstaa winactieDe hele maand november maak je nog kans op een Upstaa, dus heb je een staand beroep dat zou ik zeker meedoen met de Upstaa winactie!

Tot volgende week!

Over winacties gesproken, in de blog van Marlou waarin ze haar ondernemerstips met je deelt staat een hele leuke winactie: je maakt 2 x kans op een Bol cadeaubon t.w.v. 100 euro!

 

 

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
6 Jaar ondernemer! Mijn tips + win

Ik herinner het me nog als de dag van gister. Ik zat op de bank en bedacht het concept Follow...

Sluiten