Fitjournaal: sauna voordelen & cheesecake met kruidnoten

Verlang jij met dit koude weer ook zo naar de warmte? Ga een middagje naar de sauna! Het is niet alleen ontspannend, het heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen. Met een verrukkelijke stukje cheesecake zo’n heerlijk middagje relaxen afsluiten is natuurlijk helemaal perfect. Goed idee voor dit weekend toch? Dit en meer healthy inspiratie lees je allemaal in ons Fitjournaal.

In het Fitjournaal van deze week: update van een fitmommy in spé, pittige workout, recept cheesecake & de voordelen van de sauna.

Fitjournaal # week 49

Deze blogs kon je afgelopen week lezen op Followfitgirls.com:

Zwangerschapsupdate van een fitmommy in spé

fitjournaal fitmommyEllen vindt het hoog tijd voor een update want ze is al halverwege! Hoe gaat het nu met haar? Is de vermoeidheid al wat minder, kan ze weer sporten en hoe zit het met mijn eierslaatjesverslaving? Ellen vertelt het je allemaal in haar zwangerschapsupdate.

Cheesecake met witte chocolade & kruidnoten

fitjournaal cheesecakeHeb je nog wat leftovers van Sinterklaas? Dan is dit recept van Laura voor een cheesecake met witte chocolade en kruidnoten echt een aanrader. Hij is echt super lekker!

Pieten workout

fitjournaal workoutDe Sint en zijn Pieten zitten al op de boot richting Spanje, maar voordat ze vertrokken heeft Laura het geheim ontdekt hoe de Pieten in shape blijven: ze doen elke dag een Pieten workout! Het is een pittige snelle workout die je flink laat zweten en omdat ‘ie zo kort maar krachtig is, is de training ideaal om rondom de drukke feestdagen te doen. Doe je mee?

8 X voordelen van de sauna

fitjournaal saunaOmdat er in de sportschool waar Rosa traint een sauna zit, is ze er bijna elke week wel een uurtje te vinden. Vooral met dit koude weer, wanneer haar spieren wat stijf worden vindt ze het heerlijk. Maar wat zijn nou de voordelen van een sauna bezoek? Rosa zet ze voor jullie op een rij.

Tot volgende week!

Niet alleen van de sauna krijg je het met dit koude weer lekker warm, als je de zonnige Curaçao vlog van Marlou bekijkt krijg je ook een heerlijk warm vakantiegevoel.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
getaway deluxe
Genieten in de natuur, maar wel met luxe!

Afgelopen zomer hebben we onze tuin drastisch verbouwd en hebben we hier een heerlijke veranda neer laten zetten. Zodra het...

Sluiten