Fitjournaal: op gewicht blijven & BBB workout

De feestmaand december gaat vaak samen met het eten van veel lekkers en daar is natuurlijk niks mis mee, maar hoe blijf je op gewicht? Wij hebben tips voor je! En wat dacht je van een BBB workout voor thuis en een kijkje in het eetdagboek van Marlou? Dit en nog veel lees je allemaal in ons Fitjournaal. Enjoy!

In het Fitjournaal van deze week: BBB workout, fitgirl Naomi stelt zich voor, Curaçao vlog en meer!

Fitjournaal # week 50

Deze blogs schreef het enthousiaste Followfitgirls-team afgelopen week:

Fitgirl Naomi stelt zich voor

fitjournaal naomiWe zijn super blij en enthousiast over onze nieuwe aanwinst van het Followfitgirls-team Naomi. Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe aanwinst? Naomi stelt zich graag aan je voor.

Sport- en eetdagboek Marlou

fitjournaal eetdagboekOm een kijkje in iemands sport- en eetdagboek te nemen blijft leuk om te lezen en daarom heeft  Marlou een week lang een sport- en eetdagboek bijgehouden. Kijk je mee?

Het kader van een fitgirl

fitjournaal fitgirlFitgirl zijn, bloggen, het valt niet altijd mee. Zo wil Ana al een tijdje een blog schrijven over het onderwerp ‘Wel fit zijn, maar vooral niet té gezond’ en omdat dit onderwerp best gevoelig ligt vindt ze het lastig om de juiste woorden te vinden…

Goede voornemens? Begin nu!

firjournaal cardiofitnessLigt je fitnesskaart ergens onder in je sporttas en is één van je goede voornemens voor 2018 dat je weer fanatiek gaat sporten? Waarom zou je wachten? Begin gelijk met dit goede voornemen: pak je sporttas en geef je conditie een boost met cardiofitness!

14 min. BBB workout voor thuis

Een BBB workout is een veel aangevraagde workout omdat billen, benen en buik voor de meeste van ons iets is wat we graag strakker en meer gespierd zouden willen zien. Dus op jullie verzoek maakte Marlou speciaal deze BBB workout. Train je mee?

Curaçao vlog: Jurre model voor Men’s Health?

fitjournaal curacaoYay, Marlou haar tweede Curaçao vlog staat online! Net als Marlou is haar vriend Jurre ook heel sportief en vraag ik me af of hij misschien het nieuwe model voor Men’s Health is. Kijk je mee?

Hoe blijf je op gewicht in december?

fitjournaal gewicht decemberStaan er meerdere etentjes op je planning en puilen je keukenkastjes uit met allerlei lekkernijen en vraag je je af hoe je deze maand op gewicht blijft? Laura heeft tips voor je waarmee jij op gewicht blijven in december!

Tot volgende week!

Heb je nog geen party outfit voor de feestdagen? Lees en kijk dan zeker even deze feestelijke blog van Marlou: Kerst outfit inspiratie + video met Jurre!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
geurkaars maken
DIY geurkaars maken

It’s almost Christmas; het moment om gezellig samen te zijn met je familie en vrienden! Wat ik tijdens de Kerst...

Sluiten