Fitjournaal: alles over eiwitten en avocado’s

Daar zijn we weer met een nieuw fitjournaal waarin we de leukste artikelen van Followfitgirls op een rijtje zetten. Met het fitjournaal blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op fitness en health gebied. Deze week geeft Fitgirl Rosa je een kijkje in haar leven met een fotodagboek, vertelt Suus over haar ‘normal’ Nike experience, geeft Denise antwoord op de vraag hoe je aan je hoeveelheid eiwitten kunt komen en nog heel veel meer.  Lees snel verder voor een overzicht van de leukste artikelen op Followfitgirls van afgelopen week.

Fotodagboek van Fitgirl Rosa

fitjournaal

Deze keer deelt Fitgirl Rosa haar week in foto’s met jullie. Ze genoot van een heerlijk korte werkweek en een agenda vol met leuke dingen. Zo bezocht ze de Costes die haar deuren opende in Groningen en bezocht ze haar zus in Hamburg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel haar week in foto’s, hier.

My ‘normal’ Nike experience

fitjournaal

De andere fitgirls hebben Suzanne over de streep getrokken; vanaf nu gaat ze jullie meer vertellen over het, in haar ogen, ‘gewone’ leven als model. En deze keer heeft ze het over de Nike campagne. Op de vraag wat is de tofste shoot die Suzanne ooit heeft gedaan, weet ze al snel het antwoord. Afgelopen zomer is ze namelijk in heel Europa te zien geweest in de Nike Chasing Summer Campagne. Benieuwd hoe dat ging? Je leest het hier.

Hoe kom ik aan m’n eiwitten?

fitjournaal

“Ik track mijn voeding en let ook op de verhoudingen van voedingswaardes, maar hoe zorg ik nou dat ik voldoende eiwitten binnen krijg? Ik kom nooit aan de aanbevolen hoeveelheid.” Dergelijke uitspraken hoort Denise de laatste tijd steeds meer. Ze wordt heel blij, net als ik, dat mensen steeds bewuster omgaan met hun voeding en letten op de verhoudingen waarin ze eten. Toch hebben veel mensen het nog lastig hoe ze dit nou precies moet aanpakken. Met name de inname van voldoende eiwitten kan nogal voor wat struggles zorgen. Benieuwd hoe je nou voldoende eiwitten binnen kan krijgen? Lees het hier.

Veel plezier voor je buikspier! Oefeningen voor thuis

fitjournaal

Een mooie aanvulling op de squats en plank (hierover lees je meer in Carlijn haar vorige blog) is de ABSolutely april challenge! Ik heb voor de ervaring, variatie of simpelweg gewoon voor de leuk, nog wat andere buikspieroefeningen. Het zijn oefeningen net als de plank en squat die erg populair zijn en makkelijk voor thuis! Maar pas het gewenste effect geven bij een juiste uitvoering. Benieuwd geworden naar deze buikspieroefeningen? Klik hier voor het artikel.

De voordelen van avocado + heerlijk recept

fitjournaal

Sinds een aantal maanden is Marlou stiekem een beetje verslaafd geraakt aan avocado, en in het bijzonder in combinatie met tomaat. Ze las laatst dat dit ook nog eens een gouden combi schijnt te zijn, perfect. Ze vond het de hoogste tijd om zich te verdiepen in deze wondervrucht en ze deelt het vandaag met jullie. Lees alles over de avocado hier.

Dat was alweer het fitjournaal van deze week. Wil je op de hoogte blijven van de laatste fitnesstrends en tips kijk dan op Followfitgirls.com. Volg Followfitgirls voor motivatie ook op Instagram: @Followfitgirls_com.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
outfit inspiratie
Outfit inspiratie: Suede & fringe

Fringe en suede zijn helemaat hot. Daarom deze zondag een outfit inspiratie waarin deze twee trends gecombineerd worden. De fringe...

Sluiten