Fitjournaal: wel of geen cardio & buikspieren trainen

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw Fitjournaal. Het Fitjournaal van deze week zit weer vol met de lekkerste recepten en tips op het gebied van voeding en sport van Followfitgirls. Deze week een nieuwe workout video met buikspieren en cardio trainingen. Van al dat sporten krijg je best honger, dat is wel te merken aan het fotodagboek van Denise. Ook laat Rosa zien wat zij allemaal meezeult in haar sporttas. Nog veel meer artikelen kwamen voorbij, dus lees snel verder voor de leukste artikelen van deze week op Followfitgirls.

Wanneer ga je nou weer normaal doen?

fitjournaal

Je kent het vast wel. Eindelijk heb je de knoop doorgehakt dat je gezond gaat eten en gaat sporten. In de eerste weken is iedereen enthousiast en moedigen je aan, maar na een tijdje gaat dat langzaam de andere kant. Zo krijg je rare blikken en vragen als je op een verjaardag een gebakje afwijst. Of wat dacht je van water drinken in plaats van een glas wijn? Mensen vragen zich af wanneer je weer ‘normaal’ gaat doen. Hoe ga je hiermee om? Je leest het hier.

What’s In My Gym Bag

fitjournaal

Wij vrouwen zijn altijd nieuwsgierig en vinden het stiekem erg interessant wat andere vrouwen met zich meedragen. Deze keer gaat het niet over een handtas, maar inderdaad, een sporttas. Vandaag geeft Rosa jullie een kijkje in haar sporttas. Ze kan echt niet zonder een aantal belangrijke essentials. Nieuwsgierig wat er in haar sporttas zit (wie niet? ;-))? Klik hier.

Workout video: buikspieren en cardio training

fitjournaal

Marlou heeft weer een workout video voor jullie in elkaar gezet! Deze keer zijn de buikspieren aan de beurt en daarnaast een cardio training. De workout duurt ongeveer 20 minuutjes, dus ideaal als je in je laatste weken voor de zomervakantie weinig tijd hebt. Vind je zo’n video maar onhandig? In het artikel vind je een schema met alle oefeningen die je kunt uitprinten. Ben je klaar voor een workout? Klik hier om naar het artikel te gaan!

Waarom ik wel cardio doe

fitjournaal

Deze titel komt je waarschijnlijk bekend voor, want Denise plaatste een tijdje geleden een artikel waarin ze vertelt dat ze geen cardio doet. Je hebt namelijk echt geen cardio nodig om een ‘sixpack’ te krijgen. Maar is cardio dan eigenlijk tijdverspilling in een gezonde levensstijl? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Allereerst is het belangrijk dat je doet wat jij leuk vindt. Je kunt wel volop krachttraining gaan doen, maar als je dit helemaal niks vindt, zul je het hoogstwaarschijnlijk niet lang volhouden. Vandaag vertelt Ana waarom ze juist wél cardio doet en wat de grote voordelen zijn van cardio. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Fotodagboek van Fitgirl Denise #2

fitjournaal

Tijd voor een nieuw fotodagboek! Deze keer is het de beurt aan fitgirl Denise om haar week met jullie te delen. Als je honger hebt, is het misschien niet zo verstandig om dit fotodagboek te bekijken. Er zitten namelijk heel veel foto’s van lekker eten in. Ik krijg er zelfs honger van, gelukkig is het bijna lunchtijd! Goed, ben je benieuwd naar de week van fitgirl Denise met veel foto’s van eten en workout-selfies? Dan zit je aan het goede adres. Klik hier om naar het fotodagboek te gaan.

Tips om écht af te vallen – deel 1

fitjournaal

Er zijn vele manieren om af te vallen, alleen zijn deze manieren niet altijd even effectief. Wat dacht je van een crash dieet? Ja, natuurlijk verlies je gewicht. Maar zodra je weer wat meer gaat eten, komen die kilo’s er zo weer aan. Dat is vaak niet de bedoeling. Overigens ben ik van mening dat geen enkel dieet effectief is. Ja, voor heel even. Vandaag heeft Manon een aantal tips om af te vallen op een rijtje gezet die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Benieuwd? Klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste fitnesstrends en tips kijk dan op Followfitgirls.com. Volg Followfitgirls voor motivatie ook op Instagram: @Followfitgirls_com en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwe challenge: de Smoothie Bootie challenge.

smoothie bootie challenge

smoothie bootie challenge

Reageren

Your email address will not be published.