Fitjournaal: Relax en armen trainen

Het is weer tijd voor een nieuw Fitjournaal! Elke zondag delen we de leukste en meest inspirerende artikelen van Followfitgirls met jullie. Deze week vertelt Rosa over hetgeen waar iedereen weleens last van heeft: stress. Ze deelt haar tips om weer helemaal relaxt te worden. Daarnaast een artikel over Fitgirl Suus waarin ze haar beautytips deelt om er altijd fris en fruitig uit te zien. Ook kwam er weer een fotodagboek online en een nieuwe workout video. Lees snel verder!

No Stress Relax! 11 X Tips tegen stress

fitjournaal

Stress! Iedereen heeft hier wel eens mee te maken. Rosa merkt als ze stress heeft dat ze last krijgt van haar nek en dat ze vervolgens hoofdpijn krijgt. Daarnaast krijgt ze soms ook nog zin om te snoepen. Een onderzoek van de Ohio State University liet zien dat het aantal dikmakende bacteriën toeneemt bij gestresste muizen en dat de slankmakende bacteriën het onderspit delven. Dus door stress raak je misschien overspannen en word je nog eens dik ook. Dubbele pech. Gelukkig geeft Rosa vandaag tips tegen stress. Wat dacht je van een hoofdmassage? Daar word jij ook wel ontspannen van, toch? Lees hier de andere tips tegen stress.

9 X Beauty tips van Fitgirl Suus

fitjournaal

Als model moet Suus er natuurlijk voor zorgen dat ze er altijd fris en fruitig uitziet. Al helemaal bij een casting; daar moet ze altijd goed voor de dag komen. Ze willen dan een natural look, dus geen dikke plamuurlaag waar je je onder kan verschuilen. Daarom deelt ze vandaag haar tips op het gebied van beauty. Zo vertelt ze onder andere dat ze altijd probeert om aan de 8 uur slaap per nacht te komen. Klik hier voor nog meer tips.

Fotodagboek van Fitgirl Denise

fitjournaal

Deze week is Denise weer aan de beurt voor een fotodagboek. Ze heeft ontzettend veel lekkere dingen gegeten en veel leuke dingen gedaan. Zo bezocht ze met de andere Fitgirls het Gympop Festival bezoeken van Björn Borg. Daar deden ze onder andere ballet en ze gingen kickboksen. En ze deed nog heel veel meer. Kijk je mee naar het fotodagboek van Fitgirl Denise?

Armen trainen: Workout video

fitjournaal

Dagelijks komen er veel vragen binnen op de redactie van Followfitgirls en de laatste tijd ontving Marlou wat mails van meiden over armen trainen. ‘Hoe kan ik het beste mijn armen trainen? Hoe train jij je armen? Heb je voorbeelden van oefeningen?’. Daarom vond Marlou het hoog tijd voor een nieuwe workout video waarin ze haar armen traint. De zomer komt eraan en inmiddels is het terrasseizoen ook officieel geopend. Tijd dus om de armen weer bloot te stellen aan zonlicht. En dan is het wel fijn als je armen een beetje strak zijn, toch? Klik hier om naar het artikel met de video te gaan.

Dat was alweer het fitjournaal van deze week. Wil je op de hoogte blijven van de laatste fitnesstrends en tips kijk dan op Followfitgirls.com. Volg Followfitgirls voor motivatie ook op Instagram: @Followfitgirls_com.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Get the look Angelica Blick
Get the look: Angelica Blick

Rokjesdag hebben we dit jaar alweer gehad, hoog tijd dus om met meer regelmaat blote-benen-outfits plaatsen. Daar word ik nou blij...

Sluiten