Fitjournaal: benen en billen workout & frisse smoothie bowl

Fitjournaal is vanaf deze vrijdag een wekelijks terugkerend item op Followfashion.com met de leukste nieuwtjes, tips en verantwoorde recepten. Want naast trends op het gebied van fashion en interieur, houden je ook graag up to date over alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. Daarom is het vanaf nu elke vrijdag: Fitjournaal Friday!

In dit Fitjournaal vind je: 2 smoothie bowl recepten, het sport- en eetdagboek van Marlou, Manon haar benen & billen workout en meer!

Fitjournaal # week 26

Dit zijn de leukste artikelen voor een healthy lifestyle van Followfitgirls.com van afgelopen week:

Smoothie bowl recept: lekker & makkelijk

fitjournaal recept smoothie bowlIs de zondagochtend voor jou het ideale moment om in alle rust te genieten van een ontbijtje? Laura heeft 2 makkelijke fruit smoothie bowl recepten voor je en naast ontbijt, de smoothie bowls zijn ook heel geschikt voor tussen de middag als lunch.

Work that ass: benen & billen workout

fitjournaal workout benen billenManon is dol op krachttraining omdat het haar sterker, strakker en gespierder maakt. Om het voor zichzelf uitdagend te houden, wisselt ze om de 6 tot 8 weken van trainingsschema. Heb je wat inspiratie nodig to work that ass? Manon vertelt uitgebreid over haar nieuwe trainingsschema voor benen en billen.

Sport- en eetdagboek Marlou

fitjournaal eetdagboek marlouDacht je dat Marlou een typische fitgirl is? Nee hoor! Ze houdt van sporten, vindt bewegen heel belangrijk en probeert gezond te eten, maar ze geniet net zo goed van ‘ongezonde’ dingen zoals koekjes, chocolade en pindakaas. Ze is er gek op! Je leest er alles over in het sport- en eetdagboek van Marlou.

Sporten op vakantie: 12 tips

fitjournaal sporten op vakantieLig jij op vakantie het liefst de hele dag in zon (waar helemaal niks mis mee is) of krijg je na een paar dagen de kriebels om iets actief te gaan doen. Zelf val ik in de laatste categorie, sporten op vakantie vind ik heerlijk! Wat je op vakantie allemaal kunt doen? Ik heb 12 tips voor je.

Op je gemak in de sportschool, hoe doe je dat?

fitjournaal sportschoolVeel vrouwen vinden het lastig om de eerste stap over de drempel van een sportschool te zetten. Tja, daar sta je dan als ‘groentje’ tussen de fitnessapparaten naast enorm gespierde mannen. Laura stelt je gerust; je bent echt niet de enige vrouw in de sportschool! Ze deelt haar op je  gemak in de sportschool-tips.

Tot volgende week!
Liefs Lianne

Wil je op de hoogte blijven van de laatste fit, food & health trends? Kijk op Followfitgirls.com, volg Followfitgirls op Instagram en ook op het YouTube kanaal van Marlou vind je allerlei leuke workouts.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
juni favorieten home tour
Home tour & juni favorieten

Ik krijg regelmatig vragen van mensen die niet begrijpen hoe ons huis in elkaar zit. We hebben aardig wat zithoekjes...

Sluiten