Fitjournaal: Upstaa winactie & 8 x fit fashion

Yay het is weekend! Even tijd voor jezelf en dingen doen waar je blij van wordt. Waar ik blij van word? Healthy pleasures bakken (ja je leest het goed: gezond en lekker gaan prima samen), fit fashion shoppen (sporten en fashion gaan fashionable leuk samen) en voor een leuke winactie maak ik zelfs doordeweeks tijd vrij. Weet je wat het leuke is? Dit en meer lees je allemaal in het fitjournaal van deze week. Enjoy!

In het Fitjournaal van deze week: de voordelen van SUPpen, 10 openbaringen van Laura, Upstaa winactie en meer!

Fitjournaal # week 44

Dit zijn de meeste gelezen Followfitgirl-blogs over een healthy lifestyle van afgelopen week:

Staand werken met Upstaa + Winactie!

fitjournaal staand werkenZitten wordt het nieuwe roken genoemd, wat best lastig is als je net als Ana een zittend beroep hebt. Laatst stuitte Ana op de Upstaa, een standaard voor op je bureau, en so far is ze er super tevreden over. En het leuke is: jij kunt een Upstaa winnen!

Fit fashion: 8 x pretty in a sweater

fitjournaal fit fashionSport en fashion zijn nu gecombineerd in de fit fashion trend. Zelf ben ik daar helemaal enthousiast over omdat mijn hart een sprongetje maakt van alles wat met sport en fashion te maken heeft. Fit fashion: 8 x pretty in a sweater. Shop je mee?

5 x healthy pleasures

fitjournaal healthy pleasures‘Netflix’ en ‘weekend’ zijn a match made in heaven en daar hoort natuurlijk wel iets lekkers bij. Gelukkig zijn er heel veel lekkere en gezonde baksels: 5 x healthy pleasures. Enjoy!

10 openbaringen van fitgirl Laura

fitjournaal openbaringenLaura gaat met de billen bloot en deelt 10 van haar meest bijzondere, gekke en aparte weetjes met de rest van wereld. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dit zijn de 10 openbaringen van firgirl Laura.

De voordelen van SUPpen

fitjournaal suppenSUPpen, heb jij dat wel eens gedaan? Ana stond laatst op een SUPboard en ze vond het heel tof om te doen. Waarom? Dit zijn de voordelen van SUPpen.

Tot volgende week!

Dé fashion accessoires die dit najaar niet in je garderobe mogen ontbreken? Laat je inspireren door de nieuwe must have fashion accessoires!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Friday Favourite: Wereldkaart aan de muur

Staat een verre reis maken ook in de top 10 van jouw bucketlist? Op die van mij zeker weten van...

Sluiten