Gezocht: The Next Follow Fashion Blogger

Follow Fashion is op zoek naar fashion bloggers! Heb jij een blog waar je dagelijks jouw outfits op post en inspireer je daarmee je volgers? Of… ben je nog niet zo lang aan het bloggen en wil je jouw stijl delen met onze bezoekers en meer bekendheid krijgen voor je blog? Geef je dan op! Follow Fashion organiseert een contest voor modebloggers.

Elke maand krijgen 3 bloggers de kans om hun mooiste outfits als Guest Blogger te delen met alle Fashion Followers. Zij krijgen elke week een thema mee voor een look. Onze bezoekers stemmen op hun favoriete looks en elke maand wordt er een winnaar benoemd. Uiteindelijk zullen de populairste bloggers tegen elkaar strijden om de titel “The Next Follow Fashion Blogger”.

De winnaar krijgt een eigen rubriek op Follow Fashion waarin wekelijks een look wordt gedeeld zodat je als blogger nog meer naamsbekendheid krijgt, een interview in het Follow Fashion Magazine en een goed gevulde Follow Fashion Goodiebag.

Heb je een mode blog en lijkt het je leuk om jouw stijl te delen met onze bezoekers en zo ook meer bekendheid voor je eigen blog te krijgen? Geef je dan op!

Stuur een mail met je bloglink en motivatie naar blog@followfashion.nl (of via onderstaand contactformulier) en wie weet zijn jouw looks straks te bewonderen op Follow Fashion. Klik hier om te zien welke bloggers je voor gingen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om CAPTCHA te gebruiken moet je de plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
victoria's secret
Victoria’s Secret zomercollectie

Vanaf eind deze week is de nieuwe zomercollectie van het lingerielabel Victoria's Secret online te koop. Wij hebben de mooiste...

Sluiten