Een kijkje in de Follow Fashion Showroom

Afgelopen zomer hebben we onze showroom geopend en een nieuwe collectie betekent natuurlijk ook een nieuwe inrichting van onze showroom! Ons kantoor zit direct aan de showroom vast met een devider met open vakken als scheiding. We werken dus praktisch tussen alle mooie kleding en musthaves uit de Follow Fashion Shop. Ik loop elke dag nog met een grote glimlach hier binnen en het is heerlijk om al het moois uit de online shop nu ook offline te kunnen presenteren. De showroom is op werkdagen open van 9.00 tot 17.30 en is gevestigd aan de Oostersingel 3 in Groningen. Kom dus gerust een keer langs om live de collectie te bewonderen (en te shoppen) of om je online bestelling gratis af te halen. In onze showroom hangt de complete collectie en dus ook een aantal items die nog niet eens online staan. We krijgen wekelijks nieuwe artikelen binnen dus er is altijd wel wat nieuws te zien :)

Girls Fashion Night Out

Zin in een gezellig avondje uit met je vriendinnen? Boek een Girls Fashion Night Out in onze showroom! Hapjes, drankjes, fashion, beauty, een fotoshoot en meer in de intieme sfeer van onze showroom met alleen je allerbeste vriendinnetjes. Klinkt goed toch? Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis wat we hebben mooie goodiebags en je shopt de hele collectie met 20 % korting. Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk hieronder een impressie van hoe onze showroom er momenteel uit ziet:

follow fashion showroomfollow fashion showroom follow fashion showroom

showroom ernest horloges

follow fashion showroom

showroom follow fashionfollow fashion showroomfollow fashion showroom

follow fashion showroom

follow fashion showroomfollow fashion showroom follow fashion showroom

Kom langs in onze showroom in Groningen of bekijk en bestel onze musthaves online in de Follow Fashion Shop!

Adres Follow Fashion Groningen

Oostersingel 3, Groningen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30 en op afspraak

Contact

Tel: 050 – 8510000

Mail: Shop@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
smoothie
Smoothie of the week: Beauty Smoothie

Het liefst zouden we allemaal een prachtige stralende huid van onszelf willen hebben maar helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Gelukkig...

Sluiten