Friday Favourite: de luipaardprint

Een trend die volgens mij nooit verdwijnt is de dierenprint. De tijd dat zo’n printje geassocieerd werd met een ‘tikkie ordinair’ (je weet wel; een te glimmende panterlegging met een te strak shirt en te hoge hakken) is allang passe. Nu is een luipaard- of panterprint super trendy en je kunt er eindeloos allerlei leuke outfits mee maken.

Trendy luipaardprint

De winkels hangen er vol mee en de luipaardprint zie je op de meest uiteenlopende fashion items. Van laarzen, loavers en gympen tot tassen, jassen en broeken; you name it en je kunt het met een mooi dierenprintje aan je garderobe toevoegen.

luipaardprint

Luipaardprint – How to wear

Hoe je een luipaardprint kunt dragen? Dat kan op allerlei manieren. Je kunt een item met een luipaardprint combineren met een basic outfit, zodat je de nadruk juist op de print legt. Of leef je helemaal uit en combineer een luipaardprint met nog meer printjes en kleuren, zoals bij bijvoorbeeld een rokje met een luipaardprint te combineren met een gestreept shirt en een paar gekleurde schoenen (deze zijn nu ook helemaal on trend!).
luipaardprint pet

Pet met luipaarddessin | € 12,99luipaardprint tas

Dorothy Perkins LEOPARD clutch | € 17,95luipaardprint jas

Jas van imitatiebont | € 89,99

luipaardprint hak

Dune London OAKLEE korte laarzen | € 124,95

luipaardprint jurk

Saint Tropez LEOPARD RUFFLE korte jurk | € 69,95

Basic of gedurfd?

Mijn outfit of the day laat ik meestal van m’n stemming afhangen en zo houd ik het de ene dag lekker basic en simpel en de dag erna leef ik me compleet uit en trek ik allerlei printjes en kleuren bij elkaar aan. En jij, is jouw stijl meer basic, gedurfd of een combinatie?

Heb je Marlou haar mega herfst shoplog en nog veel meer leuke items voor de herfst al gezien?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Breaker High Protein No Sugar Added
Nieuw: Breaker High Protein No Sugar Added

Advertorial Volgens mij heb ik het al wel tientallen keren gezegd, maar eiwitten zijn ontzettend belangrijk als je fanatiek (of...

Sluiten