Ga jij met mij Happy de Herfst door?

Wat is het koud ineens! En wat is het snel donker.. Straks wordt ook de tijd nog verzet. Kortom; de herfst is duidelijk begonnen. Persoonlijk ben ik echt een zomermens (ok, en ik hou ook van de lente) maar de herfst en winter zijn voor mij vaak toch wel de minst leuke maanden. Collega Anouk daarentegen is wel fan van de herfst. Dat bracht ons op het idee om de #happydeherfstdoor challenge te lanceren. Want het zou zo jammer zijn als je na de zomer inkakt wat betreft je workouts en healthy food voornemens. Ga jij samen met mij (en de meiden van Followfitgirls) happy de herfst door? Meld je aan voor deze challenge!

Dit keer hebben we naast workout video’s (die je vanuit huis kunt doen) ook extra aandacht voor mindfullness en motivatie. Bekijk de introductievideo die ik samen met Rosa maakte hieronder en klik hier om je direct op te geven via Followfitgirls (het is helemaal gratis!).

Klik hier voor meer informatie en meld je ook aan voor dit event op Facebook!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
3 X Schoenentrends voor het najaar

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe schoenen! Laten we vooral doen alsof de schoenen van de zomer écht niet meer langer...

Sluiten