Interieur Inspiratie: gaas als moodboard

Gaas als moodboard in huis om je mooiste verzamelingen bijeen te houden. We zien het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Niet gek, want zo’n moodboard is gemakkelijk te creëren en heeft een industrialistische uitstraling. Het ziet er stijlvol uit én je hebt een plek om al je inspiratiemateriaal te verzamelen. Ideaal voor de wispelturigen onder ons, omdat je gemakkelijk kunt afwisselen. Met behulp van knijpers, tape en clipjes hang je foto’s en kaartjes zo aan je gaas. Ook leuk om (kerst)lampjes doorheen te halen of om je sieraden aan te hangen. Een gaaspaneel koop je bij de bouwmarkten, vaak te vinden op de tuinafdeling.

Niet alleen de wispelturigen zijn content met gaas als moodboard, ook voor de ietwat chaotische medemens (hoi!) is het handig. Zo hang je bijvoorbeeld je oplader aan een clipje en zonnebrillen haak je er zo aan. Niets meer uit het zicht en ook nog eens prettig om aan te zien. Je kunt het gaas zelfs gebruiken als kapstok, door er haken of kledinghangers aan te hangen. Te rommelig voor in je woonkamer? Ik vind het zelf een uitkomst voor in de werkkamer, inspiratiemateriaal te over en alles meteen bij de hand.

gaas-als-moodboard gaas-als-moodboard

Bron foto’s: Pinterest

Heb jij de lente al in huis gehaald? Bekijk hier tips voor een voorjaarslook.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fashionhacks
Handig om te weten: deze fashionhacks

Tegenwoordig bestaan er overal 'hacks' voor. Ik heb jullie eerder al kunnen vertellen over mijn vijf favoriete beautyhacks, maar er...

Sluiten