Inspiratie: 7X Gekleurde rolgordijnen

Inmiddels kennen jullie mijn woonsmaak misschien wel een beetje. Zelf omschrijf ik het als Scandinavisch met een vintage twist. Ons interieur is vooral heel erg licht en ik heb veel grijstinten, wit en hout in mijn interieur. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet van kleur houd! In deze blog deel ik inspiratie voor gekleurde rolgordijnen.

Rolgordijnen op de slaapkamer

Ons huis is een samengevoegde twee-onder-een-kap en we hebben aan de linkerkant van ons huis gordijnen in de kleur Scandinavisch groen en aan de andere kant hangen witte houten jaloezieën.  Een compromis omdat we er stiekem niet helemaal uitkwamen samen ;-)

Eerlijk gezegd ben ik heel blij met deze combinatie! Boven hebben we op de slaapkamers gekozen voor rolgordijnen in, je raad het misschien al, de kleur grijs. Ik was net op Pinterest aan het rondspeuren voor interieur inspiratie en ik kwam een aantal hele leuke gekleurde rolgordijnen tegen. De lente is in volle gang  dus misschien kan jouw interieur wel een upgrade gebruiken. Wat dacht je van een gekleurd rolgordijn?

Deze raamdecoratie is een betaalbare oplossing en dat betekent dat je af en toe nog eens kunt switchen. Mocht je net zo van verandering houden als ik tenminste..

7 X Rolgordijnen met een kleurtje

Nog meer inspiratie vond ik op rolgordijnwinkel.nl waar ze veel gekleurde rolgordijnen verkopen! Kijk je mee?

gekleurde rolgordijnen gekleurde rolgordijnen gekleurde rolgordijnen

gekleurde rolgordijnengekleurde rolgordijnen gekleurde rolgordijnen

rolgordijnen gekleurd

En? Zijn gekleurde rolgordijnen iets voor jou?

Binnenkijken: onze slaapkamer

Benieuwd geworden naar onze slaapkamer? Afgelopen maand nam ik een video op waarin ik ook een room tour geef door onze slaapkamer. Bekijk hem hieronder!

Meer van mij en mijn interieur zien? Abonneer je op mijn Youtube kanaal: Marlou Volkerink en volg mij op Instagram: @marlouvolkerink.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
keep it secret store unboxing
Shoplog: Keep it secret store

Deze week kreeg ik mijn bestelling van Keep it secret store binnen en het leek me leuk om dit weer...

Sluiten