Gespot: dé party haartrend 2016

Er is weer een nieuwe haartrend gespot in de haarwereld! En misschien is dit wel een van de meest aparte haartrends die we de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen. We moeten wel toegeven dat de haartrend 2016 wel past in het straatje voor de echte party animals onder ons. Ben jij niet vies van een leuk techno feestje en durf jij het aan om opvallend op de dansvloer te verschijnen? Dan is deze Glow in the Dark haartrend 2016 echt iets voor jou!

The Glow in the Dark haartrend 2016

haartrend 2016

Het is een gedurfde haartrend voor 2016 maar wij zien deze haartrend wel zitten! Vooral de rainbow braid in Glow in the Dark stijl ziet er heel gaaf uit. Je vind online, zoals hier, verschillende producten waarmee je deze Glow in the Dark haarstijl kan creëren. Zo is het te verkrijgen in de vorm van haarspray, haargel en haarverf tubes. Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van deze haartrend 2016 vinden. Laat het ons weten in de reacties hier onder. Of misschien heb je jezelf al eens gewaagd aan deze nieuwe haartrend? Deel dan jouw foto op Facebook of Instagram!

Nog een nieuwe trend ontdekken op het gebied van fashion? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
sleutel tot succes
5 X Sleutel tot succes

Wat is "succes" eigenlijk? Dat is natuurlijk een goede vraag. Ik denk dat iedereen die vraag alleen voor zichzelf kan...

Sluiten