Gewoontes van mannen die we nooit zullen begrijpen

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Na het lezen van onderstaande gewoontes van mannen kun jij je waarschijnlijk nog beter vinden in deze zin. Van sommige gewoontes van mannen snappen wij in ieder geval he-le-maal niks. Komen de gewoontes jouw een beetje bekend voor?

gewoontes van mannen

1. Mannelijke trots

Mannen willen altijd ‘de man’ zijn en dit ook altijd laten blijken. ‘Nee je hoeft echt niet te helpen met deze kast in elkaar te zetten.’ Vervolgens duurt dit nog twee uur omdat hij er toch echt niks van snapt, maar geen hulp wil vragen bij ‘mannelijke taken’. Komt jou dit bekend voor?

2. Obsessie met Kate Upton

Ja, ze is mooi en heeft prachtige borsten. Nu weten we het wel.

3. Toiletmanieren

Zo moeilijk is het toch niet om niet over de bril te plassen? En als dit dan toch moet gebeuren, maak het dan in ieder geval even schoon. Oh, en die bril, die moet omlaag!

4. Wasmandvrees

Oke, wij hebben af en toe ook echt geen zin om alle kleren netjes te wassen en op te vouwen, maar je kunt je vieze kleren in ieder geval even in de wasmand leggen in plaats van door het hele huis te laten slingeren.

5. Complimentjes

Nee, mannen, ‘je bent naar de kapper geweest’ valt niet onder de categorie compliment. ‘Goh, wat zit je haar leuk schat, ben je bij de kapper geweest?’ dan weer wel. Blijven oefenen.

6. Sportfanaat

De datum onthouden waarop jullie officieel samen zijn schijnt heel lastig te zijn, maar onthouden welke voetballer wanneer scoorde is een piece of cake. Wat gaat hier mis?

7. Mannen hebben het nooit koud

Maar dan ook echt nooit.

8. Emoties

Het is natuurlijk echt niet stoer om je gevoelens te uiten.

Lees ook: 5 dingen waar mannen om huilen

Bron: cosmopolitan.nl

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
make-up tips
5 make-up tips om je ogen groter te laten lijken

Sta jij ook elke ochtend voor de spiegel met het gevoel dat je vijf lagen mascara op moet doen voordat...

Sluiten