Wooninspiratie: Glazen scheidingswanden

Soms weet je het gewoon echt even niet meer met je interieur.. Toch is er op dit moment een hele leuke nieuwe trend gaande in de woonwereld die je prima kan toepassen op je eigen stulpje: Glazen scheidingswanden.

Privacy

Of je nou in een studio woont als studente of samen met je vriend of vriendinnen in een appartement; een glazen wand is een hele creatieve oplossing voor een beetje “privacy”. Oké, je bent wellicht niet compleet afgesloten van de rest van de kamer, want iedereen kan je gewoon zien, maar het geeft net dat kleine beetje privacy dat je soms nodig hebt.

Zo kan je er in een studio voor zorgen dat je toch nog twee aparte kamers hebt, bijvoorbeeld een woon- en slaapgedeelte, en in een appartement of woonhuis kan je de keuken en woonkamer op een subtiele manier van elkaar scheiden. Daarnaast ziet het er ook nog eens ontzettend gaaf uit!

Minimalistisch

De glazen scheidingswand is op het eerste oog erg minimalistisch, waar ik persoonlijk een groot fan van ben en waar ik dan ook bij mijn vriendinnen onder bekend sta. Uiteindelijk is het helemaal aan jou en aan de rest van je interieur wat de uitstraling wordt van de kamers. Een glazen wand hoeft er niet kil uit te zien, want wanneer je het combineert met warme tinten, een paar planten en kussens creëer je een hele knusse woonruimte.

Inspiratie

Heb je nog geen flauw idee over hoe je het zou kunnen toepassen op je eigen plekje? Ik heb voor jullie een paar mooie voorbeelden gevonden op Pinterest!

glazen scheidingswanden

Herinneringen zijn veel te mooi om op je smartphone te laten! Timelapp biedt dé oplossing. Kijk hier.

Bron: Pinterest

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
heinz
Tips voor de perfecte barbecue

Het ultieme zomergevoel is voor mij een warme zomerdag afsluiten met een uitgebreide barbecue. Alle leuke mensen verzamelen, muziek aan,...

Sluiten