Trend gespot: Glittertop

Eerder al zagen we dat bepaalde items in de winkel hangen die ‘vroeger’ alleen tijdens de feestdagen tevoorschijn werden getoverd. We noemen silver metallic bijvoorbeeld. Maar een andere stof wordt de laatste tijd ook veelvuldig gespot en dat is namelijk de glittertop. We hebben het nu niet over all the way glitters, maar juiste over de subtiele glitter. Deze zit verweven in de stof, waardoor hij ook heel goed draagbaar is om bijvoorbeeld naar het werk te dragen. Het mag allemaal iets feestelijker en dat juichen we alleen maar toe. Ook een doordeweekse dag kan soms wel een touch of glitter gebruiken. Mijn favoriet is de donkergrijze glittertop. Bovenstaande outfit mag dan ook copy paste mijn kledingkast in. Maar niet alleen op een skirt kan je de glittertop goed dragen, op denim komt hij ook helemaal tot zijn recht. Mark our words, de glittertop gaat een groot ding worden aankomend seizoen. Sparkles waren nog nooit zo goed draagbaar.

glittertop

De glittertop is een van de trends van het aankomende seizoen.

Perfect te combineren en ook nog eens draagbaar tijdens enorm veel gelegenheden. Dat zijn twee ingrediënten voor ons waardoor een trend er echt uit springt. Bij Costes kwam ik een variant tegen, welliswaar enkel met korte mouwen maar wellicht is dit de juiste vangst voor jou.

glittertop


Costes Sparkle Pull
€ 49,95

Wat vind jij van deze nieuwe trend? Heb jij allang zo’n top in je kast hangen of ben je geen fan? Wij zijn reuze benieuwd.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
trendkleuren-voor-het-najaar
Items in de trendkleuren voor het najaar

Najaar? Ja najaar lieve mensen. Het is pas begin september, maar werkende in de modebranche vliegen de berichten over de...

Sluiten