Webshop of the week: GLOSSYBOX

Beauty liefhebbers opgelet! Deze week hebben we eens een ander soort webshop die we jullie aan willen raden. Eigenlijk is het niet eens een echte webshop: Glossybox.nl. Dit concept dat al in veel andere landen populair is, is onlangs overgewaaid naar Nederland en wij zijn fan!

Je kunt je op deze site aanmelden voor € 12,50 per maand en dan krijg je dus iedere maand de beruchte GLOSSYBOX bezorgd wat ons spontaan het ‘Zalando-gevoel’ bezorgd (AAAH!). De box die al een cadeau op zich is om uit te pakken, bevat iedere maand andere producten van geweldige beautymerken.

glossybox

In totaal 5 stuks, zodat je dus eigenlijk maar € 2,00 per item betaalt en € 2,50 verzendkosten. Op deze manier kun je dus internationaal geronommeerde en trendy niche-merken uitproberen voor een fijn prijsje. Leuk voor jezelf maar natuurlijk ook om cadeau te geven aan je vriendin. Of…als je vriend niet weet waar hij jou blij mee kan maken, tip hem deze site!

Je kunt overigens elke maand opzeggen dus je zit nergens voor een lange periode aan vast. Maar wij beloven je: als je eenmaal een GLOSSYBOX hebt ontvangen dan kun je niet wachten tot de volgende. Alsof de kerstman elke maand weer op de stoep staat!

Bestel jouw GLOSSYBOX hier.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Win: kettingen van Fauv.nl

Deze week mogen we 3 prachtige kettingen van de nieuwe webshop Fauv.nl verloten! Voor authentieke sieraden met een ruw randje hoef...

Sluiten