Gouden en zilveren sieraden

Vroeger was het een ware no-go om gouden sieraden met zilveren sieraden te dragen. Je zou er niet eens bij komen om er überhaupt aan te denken om dat zilveren bedelarmbandje met een gouden armband te dragen. Nee, absoluut niet. Maar daar komt nu langzaamaan verandering in. Hier en daar zie je al gouden met zilveren sieraden gecombineerd worden. Zelf vond ik het altijd een beetje onzin dat deze twee ‘kleuren’ niet samen gedragen mogen worden. Vooral vroeger was ik dan ook eigenwijs en combineerde ik gewoon gouden en zilveren ringen met elkaar. Ik trok me niks van die rare blikken aan. Het is net zoiets als zwart met donkerblauw combineren. Veel mensen walgen van die combinatie, maar ik vind dat het prima kan. Het zijn allebei neutrale kleuren, dus waarom zou dit niet kunnen?

Door de misschien ietwat ongebruikelijke combinatie maak je je look wel net iets specialer dan anders. Vind je het misschien nog een beetje spannend om goud met zilver te combineren? Kies dan subtiele sieraden. Ga bijvoorbeeld voor een minimalistische ring of combineer je gouden horloge met een bijna onopvallend zilveren armbandje. Als je wat meer thuis bent in deze trend of de minimalistische trend niet zo kunt waarderen, kun je helemaal los gaan. Hieronder heb ik een moodboard gemaakt waar allerlei bloggers gouden met zilveren sieraden combineren. Zoals je waarschijnlijk al dacht, ben ik meer fan van de subtiele en ietwat minimalistische manier van combineren.

gouden en zilveren sieraden

Wat vind jij van het combineren van gouden en zilveren sieraden? Kan het of vind jij het helemaal niks? Shop gouden én zilveren sieraden in onze shop, hier.

Lees ook: Sieradentrends: lente/zomer 2015

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zon energie
15 X Redenen waarom de zon mij blij maakt

De donkere wintermaanden liggen alweer even achter ons en mijn lievelingsseizoen is aangebroken. Die zonnestralen waar ik een half jaar...

Sluiten