De 7 grootste afknappers volgens mannen

Wat zijn nou echt afknappers volgens mannen, als het aankomt op het gedrag van vrouwen? Welke kleine dingetjes die we niet kunnen laten, zorgen ervoor dat een man je minder aantrekkelijk vindt? Op het moment dat je date met iemand of net een relatie hebt, is het soms moeilijk om je enthousiasme in te houden. Dan doe je dingen waarvan je je later beseft dat het misschien eerder afschrikt dan aantrekt. We hebben een lijstje gemaakt met de grootste afknappers volgens mannen, om je te behoeden van fouten op dating gebied!

De 7 grootste afknappers volgens mannen

Jaloezie

Logisch dat je af en toe jaloers bent, maar laat dit niet te veel merken! Haten op zijn vrouwelijke vrienden of die bloedmooie maar oh zo onschuldige barvrouw laat jou alleen maar onzeker lijken. Hij is met jou en dat heeft een reden. Jij bent degene met wie hij naar buiten loopt. Irriteer je je echt zonder dat je overdrijft en is een meisje overduidelijk met jouw date of vriend aan het flirten? Wacht dan even tot je één op één met hem bent en lucht dan je hart, dit komt volwassener over. Slecht praten over andere meisjes of hem verbieden om met een vriendin om te gaan is een no-go.

Te veel berichten sturen

Dit is een van de fouten waar (bijna) alle vrouwen wel last van hebben. De jongen of man die je zo leuk vindt de hele dag door whatsappen, sms’en of bellen. En als hij niet reageert? Gewoon vaker een bericht sturen. Doe dit niet. Hoe vaak je ook aan hem denkt, hoe graag je hem ook wil laten weten hoe leuk je hem vindt, stalken is afschrikken. De woorden ‘hard to get’ zijn niet voor niks een bekend gezegde. Jongens houden van meiden die hun eigen ding doen, een eigen leven hebben. Jongens willen graag hun space en als jij non stop vraagt wat hij aan het doen is, wordt hij gek. Als jij een berichtje hebt gestuurd, of een verhaaltje, wácht dan tot hij iets terugstuurt, voordat je weer iets stuurt. Geloof me, als hij uiteindelijk niks terugstuurt is hij het niet waard.

Onzekerheid over je uiterlijk

Ja, iedere vrouw kan uren zeuren over wat ze niet mooi vindt aan zichzelf. Nee, dit is niet de manier om complimentjes te krijgen. Mannen willen een vrouw die niet (te) onzeker is, want geen enkele man heeft zin om constant te moeten zeggen dat je wél mooi bent en dat je heupen níet groot zijn. De jongen of man is niet voor niets bij jou! Kijk dus niet constant in de spiegel of in de ramen van winkels als je er langs loopt. Vermijd ook te veel lagen make-up, jongens houden van een natuurlijke look.

Doen alsof alles oké is (en dit is niet zo)

‘Hee, hoe is het?’. ‘Goed’. Nee natuurlijk gaat het niet goed! Zie je het niet aan me?

Sorry dames, mannen zijn geen telepathische machines. Als ze vragen hoe het gaat en jij zegt dat het goed gaat, denken mannen dat het goed gaat, want waarom zou ze het anders niet gewoon zeggen? Natuurlijk voel je elkaar feilloos aan als je elkaar wat beter kent, maar vooral in het begin is communiceren erg belangrijk. Gooi het er uit, zeg wat je op het hart ligt. Probeer een goed gesprek te krijgen en wees eerlijk, alleen dan kan hij je helpen.

Hem geen man laten zijn

Sport op tv, bier, games en actie films. Mannen houden er van. Sommige vrouwen wat minder. Natuurlijk kan je af en toe een beetje aandringen op een lekkere romantische komedie, maar laat hem ook zijn eigen mannen activiteiten behouden. Als je te veel van zijn hobbies verbiedt of elke keer erover zeurt, zal een man je sneller zat zijn.
3

Kleine dingen opblazen

Ik weet het heus wel, soms is het fijn om even over álles te zeuren. Zelfs over dat hij te hard sloft tijdens je lievelingsprogramma. Toch besef je je vaak ook wel dat dit niet helemaal eerlijk is en dat kleine aanleidingen soms kunnen zorgen voor grote ruzies. Houd je dus in als het niet nodig is om er wat van te zeggen en bewaar the real stuff voor een goed gesprek (of ruzie).

Te veel praten

Natuurlijk ben je een ontzettend interessant persoon en is alles wat je zegt nieuwsartikel waardig. Toch heeft een man af en toe zo zijn ruimte nodig en kan hij je even niet zijn aandacht geven. Dit betekent natuurlijk niet dat goede conversaties niet belangrijk zijn, of lekker kletsen tijdens het eten, maar de nieuwste roddels over Kim Kardashian kan je beter aan je vriendinnen vertellen.

Bron: Allwomenstalk.com

De top 20 kleding items van vrouwen waar mannen een hekel aan hebben. 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
weekvlog
Weekvlog: ons tuinproject, fotoshoot en kappersbezoekje!

Afgelopen week had ik mijn camera mee met het idee dat ik misschien mijn allereerste vlog in Nederland zou maken!...

Sluiten