Guest Blogger of the Month: Angela Loy

Deze maand schreven gastbloggers Sharmila, Angela en Laura voor Follow Fashion. Alle stemmen zijn geteld en Angela is de Guest Blogger of the month geworden!

De 34 jarige Angela blogt naast haar werk actief onder de naam Macblogster. Jaren geleden, toen er nog geen blogs bestonden, had ze een online magazine voor gekleurde vrouwen. Na hier mee gestopt te zijn, is ze begin 2011 begonnen met bloggen. Ondanks dat dit vrij pretentieloos was, heeft ze uiteindelijk wel de ambitie om actiever te worden op Social Media gebied en hier haar brood mee te verdienen.

Hoe vond je het om voor Follow Fashion te bloggen?
Een super leuke ervaring. Op mijn eigen blog schrijf ik voornamelijk vanuit de ik-persoon en mijn eigen ervaringen, niet per sé gericht op fashion, dus het schrijven voor Follow Fashion was een mooie afwisseling.

Hoe is je kledingstijl te omschrijven?
Een ratjetoe van allerlei stijlen waar anderen wel of niet van houden. Danie Bless zou het typeren als ‘mix & match’. Het is niet echt te typeren als één stijl, maar het wordt door anderen omschreven als expressionistisch a.k.a. uitgesproken en opvallend. Verzorgd en enigszins aangepast aan hetgeen waar ik
naar toe ga. Het varieert van Harajuku (knalroze kanten legging, gothic tule rokjes) tot rock (studs, leer & ruitbroek) tot stijlvol (van Dijk & Malene Birger), gemixt en gematcht. Ik hou in elk geval van kleurrijk aangevuld met zwart of andere basiskleuren. De laatste tijd heb ik de neiging om rokken
te dragen als jurk, met een colbert erover. Vesten en jasjes zijn op dit moment mijn ‘style savers’.

Mijn kledingstijl is wel typerend voor de persoon die ik ben. Ik vind ik het leuk om verschillende dingen te doen, al heb ik mijn voorkeuren. Zo heb ik veel gezongen en opgetreden, maar was ik ook politiek geëngageerd. Zo heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan het Europese Jongeren Parlement. Dankzij mijn taal- en onderwijskundige opleiding, deels in Nederland en Engeland, ben ik erachter gekomen dat ik schrijven geweldig vind.

Wat zijn je favoriete winkels en/of webshops?
Ik shop voornamelijk online. Asos, Miss Selfridge en Designers-United vind ik leuke online shops, maar op de één of andere manier beland ik altijd weer bij H&M, ondanks dat ik mij telkens voorneem om eerst ergens anders te kijken. Het is gewoon lekker gemakkelijk en ik kan er verschillende stijlen vinden, van
basics tot wat meer uitgesproken items. Maar als ik in levende lijve ga winkelen dan ben ik meer van de boetiekjes en mode markten als de Mode Marché of de speciale verkoopdagen van Van Dijk. Bij SHPPR in Rotterdam verkopen ze ook leuke kleding, maar daar ga ik enkel naar toe als mijn portemonnee het
toelaat.

Hoe zou je je eigen blog omschrijven?
Op mijn blog gebruik ik een quote van Jean-Jacques Rousseau:

“Ik weet heel goed dat de lezer helemaal niet zo’n behoefte heeft dit alles te weten, maar ik heb er behoefte aan hun dit te vertellen”

Dit geeft aan dat ik mijn blog ben begonnen vanuit een drang om te schrijven. Niet zozeer vanwege een publiek, maar meer vanuit een eigen behoefte. Het begon aanvankelijk met columns over mijn ervaringen en hersenspinsels, maar heeft zich gaandeweg uitgebreid naar Beauty, Brains, Belevenissen & Fashion. Grappig, inspirerend of gewoon interessant om te lezen op het toilet.

Volg Angela op haar eigen blog en natuurlijk op Follow Fashion. Vanaf nu zal ze als vaste blogger wekelijks een artikel schrijven voor FF.

Vanaf morgen worden de drie nieuwe gastbloggers bekend gemaakt en kan er hier weer gestemd worden!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Get the look of the stars: Khloë Kardashian

Deze week in Get the look: een stoere maar toch sexy outfit van Khloë Kardashian. Laarzen met high heels, grote...

Sluiten