Guest Blogger of the month August: Esther Plantinga

Jullie hebben massaal gestemd op je favoriete Guest Blogger en de uitslag is bekend… Esther Plantinga is de grote winnaar van de ‘Vote the Guestblogger’ competition van deze maand! De andere gastbloggers Eva en Floor hebben het trouwens ook erg goed gedaan en we willen hen uiteraard ook erg bedanken.

Esther is 25 jaar en sinds medio juni dit jaar eigenaar van haar blog: Blend of Life.

Ze zat al heel lang te twijfelen om te gaan bloggen en ineens dacht ze “Waarom spring ik niet gewoon in het diepe?” en toen heeft ze de sprong gewaagd. “Gelukkig ben ik met deze sprong in een warm bad beland,” aldus Esther.

Ik vind het ontzettend leuk om te bloggen voor Follow Fashion. Ik kan hier, naast mijn eigen blog, mijn passie voor mode en schrijven optimaal benutten. Ik vind het heerlijk om het internet af te speuren naar de laatste informatie en trends rondom mode.

Blend of Life
Esther’s blog is een fashion blog waar ze dagelijks nieuwe artikelen publiceert over de laatste mode collecties en fashion shows. Daarnaast laat ze in sommige artikelen haar eigen stijl een beetje naar voren komen zoals bij het onderdeel ‘What to wear’. “De items die ik heb geselecteerd zou ik zelf ook dragen. Het is mijn creatieve uitlaatklep!”

Esther is ontzettend veel tijd kwijt met bloggen maar ze doet het met veel plezier! Naast het bloggen werkt ze fulltime als Junior Product Manager bij een cosmeticabedrijf. Hier houdt ze zich onder andere bezig met het lanceren van nieuwe producten, ontwerpen en ontwikkelen van communicatiemiddelen. Hierdoor blijft ze ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cosmetica.

De stijl van Esther
De stijl van Esther valt het beste te omschrijven als romantisch met een stoere touch. “Ik hou van leuke jurkjes, blouses met strikken maar daarbij draag ik graag stoere booties en een leren jasje. Met accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen maak ik mijn outfit af,” aldus de fashionista.

Ambitie
Vanaf kleins af aan heeft Esther al de droom om te gaan schrijven over mode. “Vroeger schreef ik al hele verhalen en kreeg ik regelmatig te horen “Jij moet iets met schrijven doen”, dus ik hoop dat deze droom uiteindelijk werkelijkheid gaat worden.”

Esther zal als vaste blogger voor Follow Fashion gaan schrijven dus we kunnen nog lang genieten van haar artikelen! Bedankt en gefeliciteerd met de titel “Guest Blogger of the month August on Follow Fashion” !

Vanaf maandag staan de nieuwe gastbloggers op de site en kunnen jullie weer stemmen! Lijkt het jou ook leuk om Guest Blogger voor Follow Fashion te worden? Stuur een mail naar blog@followfashion.nl met jouw motivatie.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Lookbook Mango City Wear Najaarscollectie 2011

We proudly present to you: de 'City Wear' najaarscollectie 2011 van Mango. Modellen Anna Jagodzinska, Jourdan Dunn en Ming Xi showen de trendy herfstkleding...

Sluiten