Eenvoudig je haar laten groeien in 5 stappen

Ik ken weinig mensen die nadat ze bij de kapper zijn geweest, hun haar niet te kort vinden. De kapper knipt er altijd nèt een stukje teveel af en ja, dan kun je weer beginnen met sparen voor lang haar. Hoe fijn zou het zijn om dit proces niet telkens opnieuw mee te moeten maken? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het echt vreselijk vind om een stuk van mijn haar af te laten knippen, waardoor ik telkens te lang wacht om naar de kapper te gaan. Dus ja, die te korte coupe geldt eigenlijk ook voor mij. Herken jij jezelf ook hierin en wil jij jouw haar laten groeien? Read on.

1. Ga op tijd naar de kapper

Ik weet wat je denkt. Mijn haar groeit toch niet vanaf de onderkant? Dat is helemaal waar. Maar wanneer je haarpunten gaan splijten, wordt jouw haar minder makkelijk lang. Daarnaast staat een coupe zonder gespleten haarpunten beter en daar is natuurlijk ook wat voor te zeggen. We willen lang maar ook mooi haar toch? Wees de gespleten haarpunten voor en laat op tijd een klein stukje eraf knippen. Sommigen zweren erbij om eens in de zes weken naar de kapper te gaan, maar bekijk wanneer jouw haar minder gezond is en ga dan naar de kapper.

haar-laten-groeien

2. Drink veel water

Veel water drinken is goed voor zo veel verschillende dingen. Zo ook voor sterk en gezond haar. Je haar blijft van binnenuit gehydrateerd waardoor het minder snel afbreekt en dat helpt natuurlijk veel in het proces om je haar lekker lang te krijgen.

3. Eet proteïnen

Proteïnerijk eten helpt om de kwaliteit van jouw haar te verbeteren. Wil jij jouw haar laten groeien, houd dit dan zeker in gedachten tijdens het boodschappen doen en mik die producten in het mandje.

haar-laten-groeien

4. Masseer jouw hoofdhuid

Wanneer je jouw hoofdhuid masseert, stroomt er meer bloed naar het haar waardoor jouw haar sneller zal groeien. Makkelijk om toe te passen; masseer jouw shampoo goed in op de hoofdhuid. Of masseer jouw hoofdhuid wanneer je even aan het relaxen bent.

5. Inversion method

Heb je weleens van de inversion method gehoord? Zichtbaar langer haar in een week, dat willen we allemaal wel toch? Ben je hier benieuwd naar, lees dan even wat de inversion method precies inhoudt.

Houd jij veel van haarmaskers die ook nog eens voor prachtig haar zorgen? Bekijk dan zeker even onze maskertips.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gekleurde-sneakers
Deze sneakers moet je hebben

De witte sneakers vliegen je nog steeds om de oren, maar daarnaast is er ook een andere variant bijgekomen; de...

Sluiten