Hét haaraccessoire van nu

De minimalistische trend blijft zich voort zetten en daar hebben wij helemaal geen problemen mee, want met dit haaraccessoire willen wij maar al te graag gezien worden. Ik ben er van overtuigd dat elk meisje haar haar zo’n 90 procent van de tijd los heeft en daar veranderen we met dit haaraccessoire vrij weinig aan. Wel wordt jouw haardos net even anders door het gebruik van een ronde haarspeld of bobby pins in de vorm van een driehoek en dat is voor de afwisseling helemaal leuk. Ja, die driehoek is geen speld maar dat zijn drie losse zogeheten schuifspeldjes. Mocht je haren in je gezicht nu een vervelende bijkomstigheid van los haar vinden, dan moet je helemaal naar deze haaraccessoire grijpen. Dat behoort dan geheel tot het verleden, ideaal om het haar op de juiste plek te houden dus. Ik weet zeker dat ik het kapsel met de drie bobby pins totaal zou ruïneren, dus ik kies voor de veilige weg en sta waarschijnlijk binnenkort in de winkel om die ronde haarspeld aan te schaffen. Het leuke is ook dat je niet per se haar tot op je heupen nodig hebt, deze haarspeld(en) misstaan ook zeker niet in een kortere coupe.

haaraccessoire

Wat vind jij van dit haaraccessoire?

Ben je nog op zoek naar een hairdo voor een feestje? Zoek niet verder, wij hebben de mooiste kapsels voor jou op een rijtje gezet.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
layered-necklace
Trend: De layered necklace

Ineens was hij daar: de layered necklace. Na de statementkettingen en subtiele kleine kettinkjes zijn er nu de prachtige laagjeskettingen....

Sluiten