5 X De mooiste herfst haartrends 2015 II

Beloofd is beloofd; vorige week deelde ik de eerste helft van de herfst haartrends 2015 met je en vandaag is het de beurt aan de tweede helft. Want we zijn nog niet klaar! Er zijn heel veel haartrends dit najaar en dat biedt tal van mogelijkheden voor onze haren. Mocht de ene trend nou net niet helemaal je ding zijn, is vast een van de andere dat wel. En zo is er voor ieder wat wils en past er op ieder potje een dekseltje. Oké flauw, over tot de overige vijf herfst haartrends:

1. Braided hair

Het kost je niet veel tijd maar je haar krijgt gelijk een volledig nieuwe look. Deze vlechten maak je snel en gemakkelijk en zie je deze herfst erg veel. Let erop als je een vlecht vanaf de bovenkant van je hoofd vlecht, je deze gelijk is de goede richting vlecht. Zo voorkom je een rare knik aan het begin van deze vlecht en valt deze makkelijker om je hoofd heen. Trek de grote vlecht onderin wat losser van elkaar, zo creëer je een messy look.

braided-hair-01

2. Top knot

Hoe leuk is deze top knot? Super easy om te maken, maar zo ziet deze knot er niet uit. De truc is om je haar op de kop te houden. Begin aan de achterkant van je haar omhoog te vlechten. Bind hier een elastiekje in en maak vervolgens een messy bun boven op je hoofd. Toch niet helemaal duidelijk hoe het moet? Klik dan voor de volledige uitleg hier.

Processed with VSCOcam with a5 preset

3. Half up – half down

Een haartrend die je waarschijnlijk al kent maar zó goed past bij dit najaar. De halve haar look is een echte must deze herfst. Je vind veel verschillende variaties maar toch is dit wel één van mijn favorieten.

half-up-braided-01

4. Koper

Nog zo’n mooie haarkleur trend deze herfst! De koper look. Je ziet deze haarkleur ook veel terug bij bekende sterren als Blake Lively, Rachel McAdams en Emma Stone. Echt een trend voor de dare devils onder ons. De mooie warme tint zal goed staan bij mensen met een lichtere huid en groen of blauwe ogen.

coper-hair-01

5. Short bob

En tenslotte de bekende en laatste haartrend: de korte bob. Hij is er al een tijdje maar ook deze herfst blijft deze stijl een trend. Net als bij de lange bob kun je er bij deze coupe voor kiezen om een beachy wave aan te brengen. Toch liever een strakkere coupe? Dan is stijlen ook zeker een optie! Zorg er bij een gestylde bob voor dat je bovenin de volume behoudt.

short-bob-01

En dat waren ze dan wel echt! Heb jij inmiddels al een favoriete haardracht? Laat het ons weten óf ga nog even verder met je zoektocht en bekijk hier zes kapsels die mannen mooi vinden. 

Reageren

Your email address will not be published.