Haartrends 2019? Dit zijn leukste kapsels en haarkleuren!

Wie is er klaar voor een nieuwe look? Mijn haar kan zeker weten van YES wel een frisse look gebruiken! Ben jij ook toe aan een nieuwe coupe en/of haarkleur? Dit zijn dé leukste kapels en haarkleuren voor 2019!

Een nieuw jaar, een nieuw kapsel

Elk jaar krijg ik begin januari de kriebels op haargebied. Bij een nieuw jaar hoort voor m’n gevoel ook een nieuwe coupe en haarkleur. De grote vraag is dan alleen nog, hoe laat ik mijn haar knippen en in welke kleur laat ik het verven? En dan natuurlijk wel volgens de laatste haartrends…haarkleuren

Haartrends 2019

Veel volume

Voerde de natural look afgelopen seizoen(en) vooral de boventoon, nu is veel volume, veel haar en veel krullen de haartrend. Hoe creëer je meer volume en/of krullen in je haar? Dat kan op twee manieren: föhn je haar droog terwijl je het borstelt en een beetje toupeert, óf gebruik warmterollers.

Superkort haar

Ultrakort haar was al een trend, en dat is het nu nog steeds. Let bij een korte coupe wel op de vorm van je gezicht, want wat bij bijvoorbeeld een rond gezicht heel leuk staat, staat bij een ander gezichtsvorm net iets minder mooi. Bij twijfel kun je altijd je kapper om advies vragen.

De bob

Of je nu heel dun haar of een enorme bos krullen hebt, een bob kan altijd. Vandaar dat dit ook een van de meest gedragen kapsels is.kapsels 2019

Warm en rood

De haarkleur trend dit jaar is zonder twijfel warm en rood! De kleuren koperrood lichtbruin, koper donkerblond en mahoniebruin zijn haarkleuren die dit jaar helemaal on trend zijn. Maar er zijn nog veel meer (rode) trendkleuren waar je uit kunt kiezen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk dan even op WECOLOUR en gebruik hun kleurentool, super handig. Zo heb ik zelf ook een hele mooie warme rode kleur uitgezocht.

haartrends 2019

Lage paardenstaart en opgestoken haar

Met m’n lange haar ben ik nu al fan van deze trend. Maar deze look is niet alleen een leuk als daily hair look, je kunt het ook dragen naar een feestje. En wist jij dat je voor het mooiste resultaat beter je haar niet dezelfde dag, maar de dag ervoor kunt wassen? Dan is het namelijk net iets te glad om goed te blijven zitten.

Haarspelden en klemmen

En dan vooral haarspelden en klemmen met veel bling bling. Voor de variatie kun je bijvoorbeeld ook een ketting om je staart wikkelen of in je opgestoken haar verwerken. Dan kom je zeker weten origineel voor de dag!

Kies je eigen look

Of je haar nu lang, kort, stijl of gekruld is; het belangrijkste is dat jij je eigen look creëert. Kies het kapsel en de haarkleur dat het beste jouw past en je bent ready voor this new season!

Bij een nieuw jaar past ook wel een mooi nieuw horloge om je pols, vind je ook niet? Zo vind je het perfecte horloge!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Thuiswerken: Zo blijf jij geconcentreerd

Thuiswerken is een aantrekkelijke optie en vandaag de dag wordt het ook steeds normaler. Je bepaalt je eigen uren, kleed...

Sluiten