5 Haartrends voor meiden met lang haar

Meiden met lang haar hebben er vaak een haat-liefde verhouding mee. Niet zo heel gek ook want als ze een bad hair day hebben, hebben ze veel meer haar dat slecht kan zitten dan bij een kort koppie het geval is. Daarnaast heeft het behoorlijk wat aandacht nodig qua verzorging en styling. Én in de zomermaanden kan dat losse haar nogal warm zijn.

Dat was de laatste klacht die ik met jullie wilde delen want daarnaast is lang haar natuurlijk vooral heel mooi, kun je er allerlei kanten mee op en als het goed zit, zit er ook heel veel haar goed. Tijd om eens te kijken hoeveel kanten je precies met dat lange haar op kan en hoe je dat dan doet!

1. Tousled hair

In het Nederlands vertaald: verward haar (maar dat klinkt gelijk weer wat minder leuk). Voor het beste tousled hair maak je een scheiding in het midden in je natte haar, gebruik je wat haarcreme en ga je slapen met twee lage knotjes.

2. Strakke paardenstaart

Typisch een gevalletje ‘je moet het kunnen hebben’ maar áls je de strakke paardenstaart kunt hebben, heb je wel meteen een heel tof kapsel.

haartrends lang haar

3.  Messy bun

De messy bun is onmisbaar voor als je toch een keer die bad hair day hebt en je wel naar buiten moet. Op Youtube staan zat tutorials zodat je kunt zorgen voor een perfecte rommelige knot op die minder perfecte dag.

4. Kroon vlecht

Alle prinsesjes opgelet: Door je eigen haar te vlechten maak je gemakkelijk een kroontje voor op je hoofd! En deze is nog stijlvol ook. Zoek filmpjes op Youtube met de zoekterm crown bread en je bent verzekerd van een koninklijk kapsel!

5. Half up bun

Ik heb vriendinnen die hun haar altijd los willen. Een messy bun is voor hen dus geen optie, maar misschien biedt dan de half up bun uitkomst. Zo heb je wel een knotje (en je haar uit je gezicht), maar hangen je haren toch ook nog los.

De zomer is in volle gang! Wil jij nog gauw wat doen aan die bikini body? Hier vind je 7 slimme tips.

Foto’s: Tumblr

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
adidas gazelle
Monday Moodboard: Adidas Gazelle

Wie mij regelmatig ziet, weet dat ik vaak Stan Smiths draag. En ik ben niet de enige, want ik zie...

Sluiten