Haartrends voor het najaar

Onlangs verscheen al het artikel met de trendkleuren voor het najaar, nu is het de beurt aan de haartrends. Blijven we de bob en ombre trend veel zien of zijn er nog frisse nieuwkomers? Zoals dat in modeland gaan zijn er altijd trends die terugkeren (of stiekem nooit echt zijn weggeweest), maar ze weten ons ook iedere keer weer te verrassen. En dat is dit jaar niet anders.

Waar de een niet moeilijk doet over een totaal andere haarkleur, vind de ander het al een big issue om alleen de puntjes te laten knippen. Ik vrees dat ik tot de laatste categorie behoor en iedere keer als ik de kapsalon verlaat heb ik weer het idee dat het écht véél te kort is. In mij verschuilt dus geen trouwe opvolger van haartrends die voor veel verandering zorgen, maar ik ben wel altijd te porren voor een nieuw soort vlecht, staart of accessoire.

Of jij nu graag een compleet andere look wilt of gewoon een knipje in het haar voor de verandering; de haartrends voor het najaar hebben voor ieder wat wils.

Rimpels in het haar

Oftewel het ripple effect, maar dan dus in je haar.

Nude haarkleur

Geen schreeuwerige kleuren, want ‘gewoon’ nude doet het dit najaar voor iedereen goed.

Zijscheiding

Of je nu je haar los hebt of vast; de scheiding zit dit najaar aan de zijkant.

Haaraccessoire

Al eerder schreven we over deze trend en hij is ook deze herst/winter niet weg te denken.

Back to the 80’s

Dat betekent touperen, een permanentje, opsteken en alles wat nog meer over de top is.

Spijkerblauw

Ook hier hebben we al eens een blogje aan gewijd, maar denim blauw blijft dé kleur voor waaghalzen.

Een gezond en gelukkig leven willen we allemaal, maar hoe doe je dat? Wij verklappen het geheim hier: 10 geboden voor een gezond (en gelukkig!) leven.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
glittertop
Trend gespot: Glittertop

Eerder al zagen we dat bepaalde items in de winkel hangen die 'vroeger' alleen tijdens de feestdagen tevoorschijn werden getoverd. We noemen...

Sluiten