Haartrends Zomer 2013

Ben je je wollen mutsen en statische, pluizige haar ook helemaal zat? Heb je zin in een nieuwe en frisse look deze zomer?

Bekijk dan snel hieronder vijf haartrends die wij op de catwalk tegenkwamen.

Vlecht

Voor een romantische zomerlook ga je voor de vlecht. Er zijn talloze manieren om je haar te vlechten en je kunt de vlecht op heel veel manieren dragen. In een losse staart naar achteren of gebruik de vlecht bijvoorbeeld als haarband. Voor de creatieve mensen, probeer de vierde look hieronder eens. Een ingevlochten zijvlecht. Prachtig en net iets anders dan normaal.

FFhair3


Super steil haar

De stijltang mag weer veel gebruikt worden! Ga voor een zachte, sexy look met super steil haar. Los in een middenscheiding of losjes vast in een staart. Deze trend kan ook gecombineerd worden met de twee trends die we hieronder laten zien, de lage knot en zijscheiding.

FFhair4


Lage knot

De lage knot is weer helemaal in. De combinatie met super steil haar is simpel, chique en stijlvol tegelijk. Een wat meer rommelige knot zorgt voor een nonchalante beachlook. Hoe zou jij je lage knot maken?

FFhair5


Zijscheiding

De zijscheiding is echt een trend voor 2013. Leuk als je je haar eens een net iets andere look wilt geven in plaats van de normale middenscheiding.
De zijscheiding kan zowel los, vast, steil of rommelig worden gedragen. Bekijk de foto’s hieronder voor meer inspiratie.

FFhair2


Kort koppie 

Ben je je lange haar helemaal zat en durf  je voor totaal iets anders te gaan? Bekijk dan de stoere korte koppies hieronder eens. Veelzijdig, vlot en modern, maar ook heel vrouwelijk! We zagen deze look op veel verschillende manieren bij  modellen voorbij komen. Wij zijn helemaal fan van deze originele trend.

FFhair1


We hebben je nu vijf haar trends voor de zomer laten zien. Welke is jouw favoriet? Ga je aan de slag met de stijltang, probeer je verschillende vlechten uit of laat je de schaar in je haar zetten? Wij vinden elke look er in ieder geval prachtig uitzien!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header musthave backpacks
12 x Musthave Backpacks

Eerder schreven we al een Street Style Report over de backpack. Toen kon je je inspiratie opdoen van verschillende fashionista's....

Sluiten