Monday Moodboard: Hair rings

Jezelf een nieuwe coupe aan laten meten is minstens zo leuk als het aanschaffen van een nieuwe garderobe, toch? Daarom hebben we vandaag weer eens een nieuwe haartrend. Niet een waardoor je er in een klap als een ander mens uit ziet en waar je uren voor in de kappersstoel moet vertoeven, maar wellicht heb je wel wat hulp nodig bij dit kapsel.

Het duurde even voordat ik de juiste benaming had voor deze trend, maar inmiddels heb ik ‘m gevonden. Hair rings. Of wellicht is ‘ringetjes in het haar’ een makkelijkere benaming. Hoe die ringetjes precies blijven zitten in je haar? Heel simpel, je kunt hair rings toevoegen aan allerlei soorten vlechten. Een visgraatvlecht leent zich hier uitstekend voor of wellicht wat kleine vlechten die een beetje verstopt tussen je andere haar zitten. Niets is te gek als het aankomt op deze haartrend.

Ben je nog op zoek naar een leuk kaspel voor al die aankomende feestjes en festival? Hair rings zijn ideaal om het ideale kapsel mee te creëren, zodat jij op een festival met een unieke hairdo rond kan lopen. Dus kijk allemaal even die handige vriendin lief aan die de leukste creaties in je haar kan maken. Het Monday Moodboard van vandaag laat vier unieke kapsels met hair rings zien. Kijk of het wellicht wat voor je is!

hair rings

Wat vind jij van hair rings?

Benieuwd welke trend weer terug is? Bekijk het Monday Moodboard van vorige week over logo shirts

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
binnenkijken scandinavisch wonen
Home Tour: Binnenkijken bij Marlou (video)

De afgelopen maanden stonden in het teken van verhuizen en verbouwen en nu zijn we KLAAR! Mijn vriend en ik...

Sluiten