Fit, happy en healthy in 4 weken tijd

Hoera! We hebben iets groots te vieren, want ons zusje Followfitgirls.com bestaat een jaar. Wat begon als een (natuurlijk) klein platform met verschillende fitbloggers, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle site met hele betrokken lezers. Om dit alles te vieren én omdat we merken dat er erg veel vragen zijn rondom gezond leven en voeding, hebben we ons eerste e-book gelanceerd.

Na verschillende challenges die altijd erg geliefd waren, was het tijd voor een stapje verder et voilà; Happy New You! is geboren. Een e-book waarin alles draait om gezond leven, sporten en voeding. Hiervoor is samengewerkt met een personal trainer die heel veel kennis heeft van voeding en zo kwamen het voedingsplan voor vier weken tot stand. Naast alle tips en trucs van de fitgirls, vind je dus ook complete schema’s en natuurlijk de (korte) workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen. Een divers boek dat jou helpt om een gezondere, fittere versie van jezelf te worden zonder dat je daarvoor ingewikkelde diëten hoeft te volgen. Want tot mijn grote vreugde zijn de voedingsschema’s heerlijk gewoon gebleven en zo kun je dus verantwoord blijven genieten van eten. Benieuwd geworden? Hier vind je alle informatie.

Meer weten over voeding, gezond leven of sporten? Alle artikelen hierover vind je hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
resultaat ici paris
Mijn make-up: before & after +WIN!

Afgelopen vrijdag was ik door ICI PARIS XL in Utrecht uitgenodigd voor een make-up make-over! De Beauty Advisors lieten me...

Sluiten