Monday Moodboard: Haltertop

Nieuw op ons hebben-lijstje: de haltertop. We hebben zomer in Nederland en omdat zomer bij ons nou niet altijd betekent dat het eeuwig zonnig is, moeten we er maar flink van genieten. Vaak zie je nog wat mensen redelijk verward in hun meest winterse pak (hallo dikke winterjas!) buiten, maar ik ben van mening dat we met deze temperaturen meteen de zomerse stukken uit de kast moeten toveren. Je weet nooit of het morgen weer 15 graden is namelijk.

Een haltertop is meteen de juiste vangst als je het mij vraagt. Brandy Melville hangt er vol mee, maar ook bij bijvoorbeeld Zara kun je je slag slaan. Heel veel nieuws over deze top valt er niet te vertellen, hij is enkel speciaal doordat de hals net wat anders is dan bij de andere tops. Verder is hij heel erg leuk te combineren met shorts of een button down skirt. Maar een lange jeans past ook prima. Ik heb de meest zomerse beelden voor je op een rijtje gezet in het Monday Moodboard van deze week. Deze outfits hebben me mogelijk nog enthousiaster gemaakt, dus ik vrees dat een rondje stad in het verschiet zit.

Haltertop inspiratie

haltertop

De haltertop is op ontelbaar veel manieren te combineren.

Vrijwel elk alles is te dragen met een haltertop en zeker met de temperaturen van nu. Want zeg nou zelf, de zomer mag toch nooit meer weggaan? Ijsjes, lekker buiten zijn en vooral weer zomerstukken uit de kast pakken. En niet te vergeten, eindelijk weer ons lichaam bijkleuren. Ik hou ervan!

Wat vind jij van de haltertop?

Nog op zoek naar een perfecte bikini voor jouw lichaam? Lees deze blogpost even! 

Reageren

Your email address will not be published.