Je haren vlechten? Eitje met deze tutorials!

Het is by far een van mijn favoriete kapsels en er zijn velen met mee; vlechten zijn hotter dan ooit. Als kleine meisjes liepen we al vol trots met een vlecht (of twee) in het haar en nog steeds is dit een haardracht die we heel veel voorbij zien komen. En dat is ook niet gek als je bedenkt dat de vlecht geschikt is voor heel veel gelegenheden; van een studiedag tot een zakelijke meeting en een avondje uit.

Enige minpunt is dat er voor de vlecht vaak wel wat vaardigheden vereist zijn waardoor het niet voor iedereen mogelijk is om binnen een paar minuten een mooi resultaat te hebben. Ik behoor zeker tot deze laatste groep en hoe leuk ik het ook vind staan, vaak begin ik er al niet eens meer aan. Zonde! Met een beetje hulp en afkijkkunsten is haren vlechten namelijk helemaal geen onmogelijke opgave. Het grote internet staat vol met talloze tutorials die jou de fijne kneepjes van het vak leren zodat jij ook binnen no time een pro vlechter bent. Ik zocht de leukste voor je op zodat je meteen aan de slag kunt.

Dutch braid

Casual vlecht

Waterval vlecht

Halve vlecht

Benieuwd hoe je de witte jeans het beste kan combineren? Je leest het hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wat vinden mannen mooi
Wat vinden mannen mooi?

Mannen hebben dan misschien een behoorlijk wensenlijstje als het aankomt op het uiterlijk van hun droomvrouw, uiteindelijk beseffen zij ook...

Sluiten