Video: Mijn interieur herfst proof maken

We moeten er echt aan geloven: de zomer is voorbij! Laten we het van de positieve kant bekijken.. Een nieuw seizoen is het perfecte excuus om niet alleen je garderobe te veranderen, ook je interieur! En nee, ik bedoel geen totale make-over. Gewoon een paar kleine simpele aanpassingen met accessoires is genoeg om je huis helemaal in de herfst sferen te krijgen. Ik ben gek op mixen en matchen en hou wel van verandering op zijn tijd dus ik was vanmiddag helemaal in mijn element toen ik mijn huis herfst proof ging maken. Kijk je mee?

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL! 

Mijn tips

1. Verander van kleur

Vaak heb je wel één bepaalde kleur die er bij jou thuis uit springt. Verander deze kleur in een tint die wat meer bij de herfst past. Hou de basis rustig met poedertinten en huidskleuren en voeg er een accentkleur aan toe. Dé trendkleuren van dit najaar zijn okergoud, terracotta, mosgroen en zalmtinten.

Ga dus aan de slag met je kussens en kaarsen en je zult zien dat je interieur er door deze verandering een hele frisse touch heeft gekregen.

2. Haal de natuur in huis

Ik ben gek op bijna alle producten wat je in de natuur kunt vinden en door deze in je huis toe te voegen krijgt het een warme uitstraling. Denk aan vachtjes, wollen gebreide plaids en natuurlijk hout! Ook leuk: lijst een aantal herfstbladeren in.

3. Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen! 

Deze tip ligt natuurlijk voor de hand. Maak je huis ‘s avonds nog gezelliger door lekker veel kaarsen aan te steken.

4. Urban jungle

De botanische trend zet nog even door. Het mag buiten dan koud en grauw zijn.. dat wil niet zeggen dat het binnen ook niet meer groen mag zijn! Haal die planten maar in huis.

5. Breisels en haakwerk

Knitwear is natuurlijk super populair als we het hebben over modetrends voor het najaar van 2016. Ook op interieur gebied zijn breisels helemaal hot. Ga voor grof gebreide kussenhoezen en plaids.

6. Hang warme herinneringen op

Ik heb mijn hoogtepunten van afgelopen zomer laten afdrukken en deze heb ik aan de muur gehangen. Deze warme herinneringen maken de koude en gure herfst een stuk aangenamer!

timelapp

Deze leuke herinneringen zorgen ervoor dat ik de fijne zomer nog niet helemaal hoef te missen!

slaapkamer inspiratie

Natuurlijke materialen in huis geven een warme uitstraling.

interieur herfst

 Lees ook mijn personal update: Hoe gaat het nu met mij? 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
slanke mensen
5 Geheimen van slanke mensen

Sommigen mensen lijken altijd aan de lijn te zijn (met weinig zichtbaar resultaat) terwijl anderen slank blijven en álles eten....

Sluiten