6 tips om je huis knus en herfst proof te maken

Of je het nu leuk vind of niet, de zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst. Maar we blijven positief: een nieuw seizoen is de perfecte aanleiding om je interieur weer eens onder handen te nemen. De herfst vraagt er gewoon om om heerlijk veel warmte en gezelligheid in huis te halen. Hoe pak je het aan? 6 tips om je huis knus en herfst proof te maken.

Mini make-over

Zelf vind ik de wisselingen van de seizoenen een heerlijk excuus om mijn interieur van een nieuwe look te voorzien. Met een paar kleine aanpassingen verander je namelijk heel makkelijk de sfeer in je huis. Meer dan een mini make-over heb je niet nodig om een knusse en gezellige sfeer in huis te halen.

6 tips om je huis herfst proof te maken

1. Vachtjes, kussentjes en plaids

Dit is echt een van de makkelijkste manieren om je interieur in no time van een knusse look te voorzien. Met een lekker warme plaid, een sfeervol vachtje en een paar kussens straalt je bank gelijk een en al warmte en gezelligheid uit.

kerst interieur ideeen winterproof

2. Posters en canvas doeken

Je geeft je interieur ook heel makkelijk een knusse sfeer door posters en canvas doeken in je interieur op te hangen. Een foto zegt vaak meer dan 1.000 woorden… of niet soms?! Dus hoe leuk is het om een foto waar je een speciale herinnering aan hebt te laten afdrukken. Zo hangt er bij mijn in de woonkamer nu een canvas foto van Klein Curacao. Als ik er naar kijk krijg ik gelijk een heel warm gevoel naar mijn afgelopen vakantie. Nu moet ik wel zeggen dat Marlou me op dit idee heeft gebracht. Zij had namelijk bij BesteCanvas.nl een paar foto’s op canvas laten printen en toen ik dat zag was ik gelijk verkocht.

Toen ik deze canvas doek in Marlou haar werkkamer zag staan wist ik het gelijk: dit wil ik ook!

Vind je het lastig om één foto te kiezen? Dan kun je ook een aantal fototegels, een MIXPIX, laten afdrukken. Het staat ontzettend sfeervol en je hebt gelijk een fantastisch eyecatcher in je interieur.

Wil jij ook een sfeervolle foto op canvas laten printen? Met de code FOLLOWFASHION ontvang je tot en met 31.12.2019 15% korting op een foto op canvas bij BesteCanvas.nl.

3. Een warme accentkleur

Vaak heb je een accentkleur die er in je interieur uitspringt. Verander deze kleur in een warme en sfeervolle tint. Let er wel op dat je de basis rustig houdt en gebruik niet meer dan één opvallende accentkleur. Deze opvallende kleur kun je bijvoorbeeld verwerken in kussens en plaids, of schilder een wand in deze accentkleur. Je zult zien dat je interieur hiermee gelijk een hele warme touch krijgt.

desenio

4. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen geven je interieur een hele warme uitstraling. Denk hierbij aan vachtjes, gebreide plaids en meubels en accessoires van hout. Een mooie grote eettafel brengt de natuur in huis, en is straks met de feestdagen ook super handig voor alle etentjes met familie en vrienden. Ook met groene planten en een mooi veldboeket breng je de natuur, inclusief heel veel sfeer, letterlijk in huis.

5. Let the light shine

Kaarsen, kaarsen en nog meer kaarsen… Deze tip is eigenlijk een inkoppertje, maar met een paar kaarsen in huis haal je heel veel gezelligheid in huis.

Vind jij het ook zo heerlijk om bij elk nieuw seizoen je interieur een nieuw look te geven? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Met deze DIY plantenhanger geef je je interieur een heel makkelijk een gezellige sfeer.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tuininspiratie
Tuininspiratie voor het najaar

Nu de zomer zo’n beetje voorbij is en je je opblaaszwembad alweer uit de tuin hebt gehaald is het tijd...

Sluiten