Herfst trends: 5 musthaves voor je wishlist

Of het je het nu leuk vindt of niet, met de dag wordt het eerder donker. Toch zien wij zeker een lichtpuntje! Want hoe leuk is het om een wishlist te maken met daarop je favoriete items uit de nieuwe herfst collectie? Daar worden wij wel blij van!

Fashion wishlist

De afgelopen dagen leek het alles behalve herfst, maar aan de weersvoorspellingen te zien lijkt het nu toch echt herfst te worden. Dus hoog tijd om je garderobe herfst proof te maken! Laatst vertelden we je al welke trends er deze herfst allemaal zijn, en echt dat zijn er ontzettend veel. Smaken verschillen, maar deze 5 items mogen wat ons betreft niet op je fashion wishlist ontbreken.

Herfst trends: 5 musthaves voor je wishlist

1. Trendy jogger

Oké, eigenlijk is het gewoon een trainingsbroek, maar een jogger klinkt net een tikke meer fashionable. Het leuke van een jogger vinden wij dat je ’em zowel casual, als vrouwelijk met een paar hakken er onder kunt dragen.

2. Comfi teddy jas

Helemaal op gure herfstdagen kruipen wij het liefst zo ver mogelijk weg in onze winterjas. En als die dan ook nog eens van een lekker zachte teddy stof is, heerlijk!

3. Oversized sweatervlog marlou

Met of zonder strepen, van katoen of wol, het maakt allemaal niet uit. Zo lang je sweater maar lekker oversized is.

4. Een item met een dierenprint

Als er dit seizoen iets een musthave is, dan is het wel een item met een dierenprint. En het leuke is, je kunt niet alleen kleding, maar ook allerlei leuke accessoires met een dierenprint shoppen.

5. Warme sjaal

Een sjaal mag natuurlijk niet op je wishlist ontbreken deze herfst. En eerlijk gezegd dragen wij hem niet alleen buiten, koukleumen als we zijn dragen wij ’em ‘stiekem’ ook wel eens binnen.

Wishlish moodboard

Ter inspiratie hebben we nog een moodboard voor je gemaakt met de 5 musthaves voor deze herfst. Enjoy!
herfst trends musthaves

Wat staat er op jouw wishlist?

Zoals je ziet is onze wishlist al kant-en-klaar, en jij heb jij je fashion wishlist al gemaakt?

Is je garderobe van vorig najaar toe aan een upgrade, of kom je er deze herfst nog stylish verantwoord mee voor de dag? Dit zijn de nieuwe outfit trends voor in de herfst.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
hotspots groningen
Dit zijn de leukste hotspots in Groningen

Dat Amsterdam vol zit met veel leuke hotspots, dat weet je vast wel. Maar wist je ook dat onze hometown...

Sluiten