Herkenbare trends voor alle tieners uit de jaren 00’s

Wat waren het mooie tijden. Als tiener opgroeien in de jaren van 2000 t/m 2009 waren echt het einde. Maar wat we snel vergeten zijn de (af en toe) best verschrikkelijke maar herkenbare trends. En we wouden er allemaal maar wat graag aan mee doen, want oh wee als we niet mee konden doen met de modetrends in de jaren 00’s. Wij hebben de leukste en meest herkenbare trends voor je op een rijtje gezet!

1. Lipgloss

Waar je ook heen ging, je zorgde er altijd voor dat jouw lipgloss met je mee ging in je tas. En het liefst had je dan ook de meest juicy lipgloss met een fruitig smaakje.

herkenbare trends

 2. Wire chokers

Je kon kiezen uit zwarte, doorzichtige of felgekleurde chokers. En wat was het een trend! Wel grappig dat we deze trend anno 2016 weer steeds vaker terug zien.

herkenbare trends

3. Highlights

Highlights in je haar waren hot! Het liefst zag je het verschil tussen je eigen haarkleur en de highlights het meest. Vooral als je donker haar had en blonde highlights nam was je helemaal cool.

herkenbare trends

4. Bolero’s

Je kent het vast nog wel, van die wolachtige/gebreide korte bolero’s. Helemaal leuk, net als de beste teenage movie EVER: Mean Girls.

herkenbare trends

5. Indian Rose broeken

Hoe lang ik hier wel niet om gezeurd heb bij mijn moeder. Een Indian Rose Jeans was dé modemusthave van elk tienermeisje. Het lage model met de lage kontzakken en het opvallende grote label op de achterkant moest je gewoon in je kledingkast hebben.

herkenbare trends

6. The Lady Phone

Nog zo’n item waar ik me kapot om heb gezeurd bij mijn moeder (sorry mam), the Ladyphone. Helaas heb ik deze té coole telefoon nooit gehad. En jaloers dat ik was op de mensen die hem wel hadden…

herkenbare trends

7. Laguna beach

Hier kon je de hele dag naar kijken, dé reality show uit de jaren 00’s. En laten we eerlijk zijn, we wouden allemaal zo hip en cool zijn als LC.

herkenbare trends

8. Haarplukjes

Als je je haar vast had in een staart of een knot dan was het een noodzaak om twee kleine plukjes haar aan de zijkanten van je gezicht te hebben. Anders was je zó niet cool..

herkenbare trends

9. TMF

Zodra je uit school kwam ging de tv aan en keek je naar de coolste vj’s van TMF. Bekende VJ’s van TMF waren Sylvana Simons, Bridget Maasland, Tooske Breugem, Mental Theo, Sylvie Meis, Valerio Zeno, Renate Verbaan, Nikkie Plessen en Sascha Visser.

herkenbare trends

10. Björn Borg boxers

Wie zegt dat hij of zij nooit Björn Borg boxer droeg vroegen liegt, want echt ie-der-een had er wel één. En iedereen moest het ook zien dat je er één had, daarom kwam de bovenste rand van deze coole boxer boven je broek uit.

herkenbare trends

Dit waren alle nostalgische en meest herkenbare trends voor tieners uit de jaren 00’s. En stiekem zijn al deze herkenbare trends nog steeds best wel cool. Weet jij nog een leuke trend uit de jaren 00’s die wij niet in dit lijstje hebben staan? Laat het ons weten in de reacties hier onder!

Heb jij dé nieuwe party haartrend al gespot? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lichtbox
Monday Moodboard: Lightbox

Wie zich een beetje in de wondere wereld van Pinterest begeeft, weet dat wanneer je op zoek bent naar wat...

Sluiten