Met dit dieet verloor Beyoncé haar zwangerschapskilo’s

Zangeres Beyoncé beviel afgelopen jaar van haar prachtige dochter Blue Ivy. Maar.. Daarna moesten de zwangerschapskilo’s er snel weer af want eind mei stonden er alweer optredens gepland. Hoe deed Beyoncé dit? Naar eigen zeggen heeft ze keihard gewerkt en volgde ze een killing dieet.

De diva begon de dag met een omelet van eiwitten en als lunch stond er kalkoen met een eiwitshake op het menu. S’avonds nam Beyoncé drie maanden lang vis en ongezonde tussendoortjes zaten er niet in. Hiervoor nam ze alleen komkommer, appels en zwarte bessen.

Work-out
“Mijn lichaam is zeker zachter”, bekent de beauty over haar post-baby body. “Maar ik voel alles terugkomen. Alles wat voor mijn zwangerschap strak en gespierd was, zoals mijn benen, komt nu weer terug.”  Hiervoor traint Beyoncé minstens drie keer per week negentig minuten en gaat daarnaast hardlopen en dansen. Ook crunches op een fitnessbal staan dagelijks op het programma.

De baby heeft ook nog een handje geholpen. Ze heeft haar namelijk tien weken voorzien van borstvoeding waardoor ze kilo’s verloor.

Lees ook: Miranda Kerr onthult dieet geheim

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Citrien Geel
Trend Report: Citrien

De trendkleuren van 2013 vonden inspiratie in de wereld van de edelstenen. Smaragdgroen staat al een tijd bovenaan de hitlijsten,...

Sluiten