Stijlvol de piste op met deze accessoires

Het wintersportseizoen is momenteel in volle gang. Super tof natuurlijk zo’n week actief in de bergen doorbrengen, maar veel skikleding is niet echt trendy en ook heel belangrijk: niet sexy. En kleren maken nog altijd de man. Ook op de piste! Dus hul je je in dezelfde outfit als vorig jaar? Of ga je voor een nieuwe outfit? En niet geheel onbelangrijk: wat te doen met de accesoires? Zonnebril, handschoenen en mutsen mogen natuurlijk niet vergeten worden tijdens deze koude week. En het zorgt er toch meteen voor dat je hele outfit gepimpt wordt. Ik vertel hieronder wat je onder andere nodig hebt en zocht de leukste exemplaren voor je op zodat je stijlvol voor de dag komt in de bergen.

Skibril

Een skibril is heel belangrijk, want zonder goede bril kunnen je ogen schade oplopen!  Niet zo verraderlijk als het weer in de bergen met de felle zon, sneeuw en snijdende wind.

Skimuts

Skimutsen zijn belangrijker dan je denkt. De zon kan erg sterk zijn in de bergen, waardoor je snel verbrand op je hoofd en in je gezicht. Tevens verlies je de meeste warmte via het hoofd, dus een goede skimuts is wel noodzakelijk! Daarnaast zorgen ze ervoor dat je oren ook goed beschermd worden.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 12.04.44

Skibril 49,95 | Moonboot 52,50 | Muts 19,95 | Handschoenen 39,95 | Sjaal 15,95 | Zonnebril 139,95

Handschoenen

Handschoenen zijn echt onmisbaar op de piste! Hierbij kun je kiezen voor handschoenen of wanten. Belangrijk is dat ze stevig zijn en ook waterbestendig.

Sjaal

Een sjaal mag zeker niet ontbreken op wintersport. Een sjaal beschermt niet alleen je hals en nek, maar vaak ook(een deel van) je gezicht tegen de kou. Ze zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten en je kunt er nooit genoeg hebben!

Sokken

Sokken moeten niet vergeten worden! Het belang hiervan wordt vaak onderschat. Een veel gemaakte fout is te dikke skisokken. Die kunnen echter zorgen dat de bloeddoorstroming afgekneld wordt. Ga dus voor dunne sokken!

Kijk hier welke gezelschapsspelletjes leuk zijn om te spelen tijdens de koude avonden bij de open haard.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
avocado taart
Verantwoord genieten met deze avocado taart

Mij maak je dus niet heel blij met snoepjes en zoetigheid, maar voor taart maak ik een hele grote uitzondering. Helaas...

Sluiten