Snel strakke buikspieren met Shaun T’s Hip Hop Abs

We schreven al eens een review over de Insanity Workout van Shaun T. De Insanity Workout blijkt een geweldige manier om lekker te trainen vanuit huis. De workout is namelijk verkrijgbaar op DVD. Je kunt Shaun T dus in huis halen en zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat. Wel echt een intensieve workout, die Insanity training. Je doet dit namelijk 60 dagen waarin je 6 dagen per week (!) traint. Een ideale manier om je conditie te verbeteren en strakker in je vel te zitten.

Maar Shaun T doet nog veel meer. Ben je niet zo van de push-ups en sit-ups? Dan is Shaun T’s Hip Hop Abs Workout echt iets voor jou! Je valt af, wordt fitter en werkt aan je conditie door alleen maar te dansen. Ook al ben je eigenlijk niet zo goed in dansen, Shaun T laat precies zien hoe het moet. Zelf viel Shaun T meer dan 20 kilo af door deze workout en hij staat nu bekend om zijn geweldig strakke buikspieren. Klinkt goed toch? Het duurt nog even voor dat het weer zomer is, maar zo’n beachbody is altijd welkom. Wij hebben de DVD al besteld. Kom maar door met die amazing buikspieren! Klik hier voor een voorproefje van Shaun T’s Hip Hop Abs Workout.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Blogger look of the day: Mixed animal prints

Fashion blogger Miranda van Blondefashiontale kreeg de uitdaging om verschillende animal prints te mixen in één outfit. Het resultaat? Wat...

Sluiten