Hoe draag je overknee boots?

Dat de aanhouder écht wint, wordt maar weer eens bewezen door overknee boots. Ik stond nooit echt te springen bij deze trend maar beetje bij beetje ging ik meer de charme zien van de hoge laars. Onder andere door Pinterest en verschillende blogs zag ik dat je heel veel kanten op kan met deze schoenen. Daar komt nog eens bij dat ze heerlijk warm zijn doordat ze zo’n groot gedeelte van je benen bedekken en dat is ook niet onbelangrijk tijdens het koude najaar.

Persoonlijk vind ik de boots het mooist staan met een jurkje of rok, maar ze kunnen natuurlijk ook prima gedragen worden op een skinny jeans. Marlou en ik vielen voor de Linea Zeta laars in zowel de zwarte als de grijze kleur en laten jullie dadelijk zien hoe je de overknee boots kunt combineren.

Marlou’s outfit

overknee boots

cluse horloge marlou

Marlou ging voor een all black look door de zwarte overknee boots te combineren met een donkere panty, een zwart jurkje en een leren jack. Een stoere outfit, maar toch vrouwelijk door het jurkje en de hoge laarzen. Geschikt voor zowel een avondje uit als een werkdag.

Anouk’s outfit

anouk van eldik

armband

overknee boots

Anouk koos voor een hele andere look door de grijze laarzen te combineren met een leren rokje en roze sweater. Door zwart leer te combineren met een zachte kleur als roze, haal je direct de hardheid uit je outfit en zorg je voor een mooie alledaagse look.

Bij Ziengs zijn ze in ieder geval om want de komende tijd hebben ze daar de FAN WEKEN en fan van hoge laarzen dat zijn ze! Ga jij ook voor deze trend? Bekijk hier het aanbod.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
6 X De leukste jurkjes met korting

Geen idee hoe het komt, maar er heeft zich een verandering plaats gevonden binnen mijn kledingkast. Waar het eerst alleen...

Sluiten