Hoe maak je beach waves?

Je kent het vast wel; die mooie zomerse look met losse krullen in het haar. Het ziet er uit alsof er werkelijk niets aan gedaan is en het maakt je look helemaal compleet. Maar hoe maak je beach waves? En dan wel graag op een manier die geen uren in beslag neemt en waar niet tien kappers aan te pas komen, want we hebben op een zomerse dag wel wat beters te doen. Naar het strand bijvoorbeeld! Daar zit je namelijk meteen goed voor je beach waves, want deze ontstaan het beste en op de meest natuurlijke manier door zeezout. Het geeft je haar een stugge structuur, een beetje stroachtig, et voilà: beach hair. Daar werd natuurlijk handig op ingespeeld door menig haarmerk, want er zijn tal producten verkrijgbaar met zeezout die hetzelfde effect geven. Mocht jij meer van de Do It Yourself zijn, kun je aan de slag met lauw water en (een kleine hoeveelheid!) zout.

Een andere manier om natuurlijke beach waves te creëren is door aan de slag te gaan met mousse. Dit is echter niet geschikt voor elk haar, omdat het bij sommigen weinig effect zal hebben. Op handdoekdroog haar van onder naar boven erin knijpen en dit een paar keer herhalen. Niet uitkammen! Geen effect? Niet getreurd, er is nóg een mogelijkheid met een iets hoger slagingspercentage. Kneed mousse in je natte haar en draai per streng een grove pijpenkrul met je handen en föhn het op deze manier droog. En zo ga je je hele haar af. Mocht je meer willen, kun je de krullen om een stijltang draaien en daarna losjes uitschudden.
Fake it till you make it!

hoe-maak-je-beach-waveshoe-maak-je-beach-waves-1

Bekijk in dit artikel hoe je op een natuurlijke manier vollere lippen kunt creëren. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
follow fashion shopper
GRATIS Follow Fashion Shopper!

Alweer een jaar geleden verhuisden we van een klein kantoortje naar een groot pand aan de Oostersingel 3 in Groningen....

Sluiten