Hollywoodsterren in nieuwe campagne Marks & Spencer

Marks & Spencer gaan voor Hollywood met de nieuwe najaarscollectie van 2011! Zij hebben namelijk Ryan Reynolds, en de model-turned actress Rosie Huntington-Whitely gekozen als de nieuwe gezichten voor hun nieuwe Autograph collectie.

Deze campagne is de eerste die zich op deze manier focust op één van de merken van de Britse High Street keten. Volgens Executive director van M&S, Steve Sharp, zijn de foto’s het resultaat van waar Autograph voor staat: mooi, exclusief en absoluut eigentijds. Reynolds en Huntington, zijn de perfecte keus voor M&S, die schijnbaar proberen om een jonger publiek aan te trekken voor Autograph. Volgens Steve gaf het stel:

“A mesmerizing performance which allowed us to capture shots that sizzle with excitement and an air of mystery “.

Hangt er  dan misschien ook liefde in de lucht? Helaas, Huntington-Whiteley is druk aan het daten met “The Transporter” acteur Jason Stratham en ondertussen is Reynolds gespot met de “The Proposal” co-star Sandra Bullock.

Maar liefde of niet, het stel heeft ons in ieder geval overwelmd met hun hotness in de nieuwe campagne die geschoten is door de award-winning fotograaf Greg Williams in de St Pancras Grand te Londen.

De  Autograph collectie met Reynolds en Huntington is nu zowel online als in de M&S stores verkrijgbaar.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Get the look of the stars: Kourtney Kardashian

Deze week een look van één van de Kardashians: Kourtney Kardashian. Een mooie stijlvolle look in neutrale kleuren, afgemaakt met goede...

Sluiten