Van een groot kantoor naar een ‘home office’

Na drie jaar een eigen kantoor te hebben gehad heb ik besloten om weer vanuit huis te gaan werken. Vorige maand nam ik afscheid van mijn kantoor in hartje centrum Groningen van 110 m2 en inmiddels is mijn home office ingericht. Je kunt begrijpen dat er heel wat spullen uit mijn oude kantoor kwamen en ik zal eerlijk toegeven dat ik tijdens het verhuizen bijna een paniekaanval kreeg. In oktober zijn we verhuisd en inmiddels zijn we alweer ruim een half jaar aan het klussen en verbouwen. Ons paleisje is bijna klaar en toen moesten we dus alles uit mijn kantoor gaan verhuizen naar ons huis. “Waar gaan we al die spullen in godsnaam laten?!” Hoor ik mezelf nog zeggen. Ik stond op het punt om een Citybox te huren voor al die zooi maar dat was ook zonde van het geld.

Gelukkig is mijn vriend heel goed in dit soort dingen dus gingen we als een gek dozen inpakken en alles inladen om vervolgens bij ons thuis in de sportkamer alles neer te zetten. “Dat zoeken we later wel uit, komt goed!” En hij heeft gelijk gekregen. Inmiddels is dit de tweede week dat ik vanuit huis werk en ik vind het heerlijk. Van een groot kantoor met 8 man naar in mijn eentje vanuit huis werken en eens per week samen met Anouk die als freelance redacteur voor de site werkt.

Waarom dit besluit?

Je zult je misschien afvragen waarom ik dit besluit heb genomen. In een notendop: ik ben gestopt met mij eigen webshop en heb besloten om me te focussen op wat ik écht leuk vind. Het runnen van twee online platformen (FollowFashion en Followfitgirls) en daarnaast werk ik drie dagen per week als freelance Brand manager bij Brandfield. Hier werk ik op kantoor dus was het overbodig om voor die overige twee dagen een eigen kantoor aan te houden. En ik moet eerlijk zeggen; na zo hard te hebben gewerkt in ons nieuwe huis is het ook wel heel fijn als ik er wat vaker kan zijn. Gezellig met de hondjes en als ik zin heb ga ik tussen de middag lekker sporten, spring ik onder de douche en werk ik weer verder. Het geeft me rust het dat is waar ik wel aan toe was na wat hectische jaren.

Hieronder een impressie van mijn nieuwe thuis kantoor. We hebben een bureau uit het vorige kantoor meegenomen en de witte leren bank uit ons oude huisje heeft hier ook een mooi plekje gekregen. Net als de kast van Jurre’s oma die een paar maanden geleden is overleden. Ik heb de kast overgespoten met een mooie mat grijze verf en ben helemaal blij met het resultaat!

Home office Home office Home office Home office

Meer van mij zien? Lees hier mijn andere blogs en volg me ook op Snapchat en Instagram: @marlou_ff

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
modetrend
Favoriete modetrend: metallic

Het gaat sowieso één van de grootste en sterktste trends worden in de herfst van 2016, maar momenteel is het...

Sluiten