Home Tour + Mijn ochtendroutine in onze veranda

Ik heb de laatste tijd zoveel vragen gekregen over een nieuwe home tour.. Dat het er maar eens van moest komen! In deze video geef ik een kijkje in ons huis en onze veranda. De veranda is namelijk echt mijn ‘happy place’ waar ik meestal mijn dag begin. Benieuwd naar mijn huis en hoe mijn ochtendroutine eruitziet? Kijk mee en enjoy!

Home tour

Ons interieur kun je het beste omschrijven als Scandinavisch met een industrieel tintje. Ik hou heel erg van natuurlijke materialen en een licht huis. Maar onze veranda is juist wat stoerder en donkerder. Overal in huis vind je veel hout terug en we hebben een aantal vintage items gevonden die het uniek maken.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal: Marlou Volkerink

Nieuwe aanwinsten en onze keukenverbouwing

Ik ben gek op interieur styling en vind het heerlijk om af en toe te restylen. Onze nieuwste aanwinsten zijn de rotan barstoelen in stalen kast in de keuken. Over de keuken gesproken.. Dat was het laatste grote verbouw project in huis. In eerste instantie wilden we alleen nieuwe kastdeuren en een ander blad maar inmiddels hebben we bijna een compleet nieuwe keuken. Meer zien? Dat kan: het resultaat van onze keukenverbouwing!

keuken inspiratie

Onze veranda en mijn ochtendroutine

Een van onze beste investeringen ooit? Dat is onze prachtige veranda! Hier vieren we feestjes, chillen Jurre en ik voor de kachel en houd ik bijna elke ochtend mijn ochtendroutine. Heerlijk! Ook is dit de plek waar ik graag zit als ik coaching calls met vrouwen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en het ondernemen heb. En weet je, op deze veranda is ook het idee om mijn eigen retreat naar Ibiza, de FLOW Retreat, te organiseren ontstaan.

Meer tijd voor jezelf? 10 tips & you go with the flow!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tips tegen stress
10 Tips tegen stress

Stress is iets waar veel mensen last van hebben. Stress is eigenlijk gewoon spanning. Nu heb je een beetje spanning nodig...

Sluiten